lauantai 31. tammikuuta 2015

Virtaus

Luovan kirjoittamisen kurssin satoa myös teille luettavaksi. Tämä teksti syntyi tajunnan virralla ja sitä jälkeenpäin hiomalla. Yllättäen onnistuminen on näköjään mahdollista. Mitä sinä tykkäät?


Tajunta virtaa. Kylmänä jokena pitkin Lapin tuntureita. Suurena putouksena Amazonissa. Kuohuina kosken pyörteiden. Vastustamattomana lipuu virtaus houkutellen luokseen onnenonkijan. Esitellen vain parasta antiaan. Lumoutuneena kuin seireenin pauloissa astelen syvemmälle ja syvemmälle. Hyvä olo valtaa mieleni. Miksei kukaan aiemmin ole tietäni tähän taianomaiseen paikkaan johdattanut? Täydellisyyden olotila tuntuu ikuiselta. Päästän irti, koska tunnen löytäneeni paikkani. Oman paikkani tässä maailmassa. Toisessa todellisuudessa. Tähän tahdon jäädä. Unohtaa kaiken muun. Yhtäkkiä keuhkoni puristuvat kokoon. Ilma ei kulje, vaikka kuinka henkeä haukon. Tuntuu kuin tukehtuisin. Vajoan alemmas ja alemmas pohjaa saavuttamatta. Avun huuto on turha, koska kukaan ei ole ääntäni kuulemassa. Hiljaa hiipii ajatus mieleeni: entä jos voimani loppuvat enkä pintaa enää tavoitakaan. Voiko omiin ajatuksiinsa hukkua?

18 kommenttia :

 1. Aivan upeita kuvia ja upeeta tekstiä!:o

  VastaaPoista
 2. jälleen kerran upeita kuvia ♥

  VastaaPoista
 3. Hieno teksti ja vitsit mäkin haluaisin tollaselle kurssille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssi oli kyllä mainio. Niin harvoin tuolla koulumaailmassa joutuu tilanteeseen, jossa tekstin aihetta, tyyliä tai ylipäätään mitään ei ole rajattu. On vain rajattomati mahdollisuuksia ja kaikki ovat yhtä oikein. Aluksihan siinä meinasi valkoisen paperin syndrooma iskeä, kun ei liikkeelle osannut lähteä. Pikkuhiljaa se mopo siitä kuitenkin käynnistyi ja jossain kohti uskalsi kielellä lähteä jo hieman revittelemään. Suosittelen kyllä todella tuonlaista kurssia! Mukavaa vastapainoa esseille ja tekstitaidonvatauksille!

   Kiitos Jenny kommentista! :--)

   Poista
 4. Rakastuin kuvaan, jossa on kauniit punaiset posket, joita pakkanen on purrut c:

  http://pippuriphotography.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus näköjään selfie tekniikallakin voi 45mm zoominkin kanssa onnistua! Tykkään kuvasta nimittäin itsekin. Kiitos paljon Riina! :--)

   Poista
 5. Onko tää poika sun veli? Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia!! :)

  <3: http://sannamarian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Ihan sairaan hyvä teksti, osaat kirjottaa niin hyvin :-)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania kuvia ❤️

  VastaaPoista
 9. Tosi ihania kuvia, varsinkin tuo kuva kuusenoksasta ja tuo missä on jääkiteitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Lea! :--) On jännittävää, kuinka itse yleensä pitää hienoina eri kuvia kuin katsoja. Juuri mainitsemasi otokset olivat häntäpäässä omissa suosikeissani!

   Poista