lauantai 10. tammikuuta 2015

Lähtölaskenta

Elän fiilispohjalla usein ilman suurempaa suunnitelmallisuutta. Turhan stressin pitäminen loitolla on ollut toimivaa. Kyllä asiat tulevat hoidettua, vaikka niitä ei tavattomasti etukäteen murehtisikaan. Yksi kerrallaan. Jokainen ajallaan.

Kun tällainen ihminen laitetaankin suunnittelemaan tulevaisuuttaan, löytää sormi ongelmitta tiensä suuhun. Apua. Niin paljon mahdollisuuksia, mutta lopulta kuitenkin niin mitättömästi sopivalta tuntuvia vaihtoehtoja. Aikaa annetiin kolme vuotta miettimiselle, mutta pian on jo sekin hiekka tiimalasissa valunut. Säikeet kammasta loppuneet. Taas sitä löytää itsensä suurien kysymysten edestä. Olenko muka valmis?

Vaikka opiskelupaikkaa ja tulevaisuutta koskevien tai ylipäätään minkäänlaisten päätösten tekeminen ei ole omaa alaani, saa tämä pian koittava mullistusten kausi kuvitteelliset lentokenkäni sauhuamaan malttamattomina. Ajatelkaa nyt. Maailma aukenee eteemme. Se on tässä ja nyt tarjoamassa seikkailuja jopa tällaiselle pikkukylän asukille. Oikein houkuttelee tutkimusmatkalle uskomattomine, ennalta arvaamattomine käänteineen. Koskaan ei voi tietää, mistä se oma matkalippu löytyy. Milloin ja minne se vie. Kuulen lähtölaskennan enkä jaksaisi odottaa vuoroani.

farkkupaita carlings / neule diy collegepaidasta / farkut dr denim 

12 kommenttia :

 1. Ihania kuvia, varsinkin toi neljäs on upee! <3

  VastaaPoista
 2. Kirjotat niin älyttömän kivasti! Ihania kuvia taas! *__*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä jaksat aina piristää ja kannustaa. Minä kiitän! :--)

   Poista
 3. moikka :) olit käyny linkkaamassa sun blogin siihen mun "linkkaa blogisi"-postaukseen, ja valitsin niistä 10 mun lempparia, ja halusin vaan tulla kertomaan et sun blogi pääs mun kymmeneen lemppariin! :) ♥ tein pienen esittelyn sun blogista, voit käydä lukee sen täältä:
  http://andmaybethatsonlyanattraction.blogspot.fi/2015/01/top10-linkatuista-blogeista.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa juu. Iso kiitos vielä! :--)

   Poista
 4. Tuntuu itsestäkin uskomattomalta ajatella että kohta se 3 vuotta on ohi, se meidän "armon aika" jonka jälkeen ollaan jo aikuisia ja isojen valintojen edessä, kaikki ovet auki. Aivan ihana teksti johon itse pystyn samaistumaan todenteolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että löytyy kohtalotovereita ruudun siltäkin puolin. Juu, ei meitä helpolla päästetä ei. Välillä vain toivoo, että olisi jo toukokuu ja nämä kaikki päätökset ja puurtamiset olisivat ohi. Toisaalta silloin ei saisi kokea sitä sankarifiilistä. Sitä, kun voi sanoa "hitsi vie, mähän päihitin sen kaiken". Koska näiden muutosten keskellä mulla on tunne, että vastaan tulee niitten haasteiden lisäksi paljon paljon hyviä juttuja! Paljon tsemppiä sulle kevääseen! :--) Ja kiitokset kommentista!

   Poista
 5. Kivoja kuvia :3

  Valitsin sun yhdeksi mun suosikkiblogeista, käyhän tsekkaamassa kommenttini blogistasi täällä:
  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Hei! Olit yksi mun blogin linkkaa blogisi kisan voittajista! Onnittelut :)

  http://lauraahs.blogspot.fi/2015/01/linkkaa-blogisi-voittajat.html?m=1

  VastaaPoista