tiistai 19. toukokuuta 2015

H H

Kyynel seuraa toistaan tuhrien edellisen päivän kulissin. Avunhuutoja. Nyt yksin tähän pysty en. Nyt, kun kaikki uhkaa mennä pieleen enkä itse voi tehdä mitään. Vain odottaa. Ja sehän tuskaisin osa onkin.

Taivaskin repeää itkuun. Lohduton kohina. Uskotko, että sateen jälkeen paistaa aurinko?

Maa ei järähtele eivätkä vuoret halkeile, mutta jostain laskeutuu rauha. Epätoivo hälvenee kuin sadepilvet poudan tieltä. Oloni on tyyni. Kyllä kaikki järjestyy - ja niin järjestyykin. Tutun kirjekuoren näkeminen kohottaa käteni ylistämään. Uskomaton on ilo ja helpotus, kun hukkaan menneeltä tuntunut työ onkin tallessa. Viikkojen ja kuukausien työ. Auringon voi nähdä jälleen paistavan kasvoillani.

Uskotko nyt?

// Kuvissa on kultainen, kaunis Venla. Eikö olekin tytöllä ihana hymy!

8 kommenttia :

 1. Onpas ihania kuvia! Nää sun tekstit saa hymyilemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten mukavaa! :--) Teidän kommentit samoin! Kiitos paljon sulle!

   Poista
 2. Harvoin saa näin upeita postauksia lukea ja nähdä. Sinulla todellakin on kirjoittamisen lahja! Näihin teksteihin ikäänkuin "uppoaa" ja unohtaa kaiken muun ympäriltä. Ja otoksetkin on aika maagisen hienoja!

  Ps. hänellä todella on kaunis hymy!

  Pps. Ja sulla kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, upeita. Se on vahva adjektiivi ja olen oikein kiitollinen, kun käytit sitä kuvaamaan tuotoksiani. :--) Tuntuu kieltämättä hyvältä kuulla tuollaista kannustavaa palautetta. Kiitos aktiivisuudesta ja ennen kaikkea kommentin sisällöstä! :--)

   P.S. Me kiitämme oikein paljon! Ja jatkamme tietty hymyilemistä.

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia! <3 Oot tosi taitava kuvaamaan ja kirjottamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mattis! Kiitos niin paljon! :--) Käsittämättömän mukavaa huomata teidän kommenttien kautta edistyneensä asioissa, joista niin kovasti pitää!

   Poista
 4. Kyllä kelpaa, kun on niin sieviä ystäviä!

  -Emma

  VastaaPoista