tiistai 5. toukokuuta 2015

Lucky one?

Perhe, ystäviä ja katto pään päällä. Ruokaa, terveys, vaatetta ja perusturva. Mahdollisuuksia, mukavia puuhia ja onnellisia päiväkirjamerkintöjä. Tiedossa juhlat, muutama kiva päiväreissu sekä töitä. Suunnitelmia, iloa ja kesän tuntu. Tulevaisuus.

Kohdallani ovat asiat hyvin. Erittäin hyvin. Aamulla herätessäni saan hymyillä, koska tiedän edessä siintävän päivän olevan hyvä. Miten kurjaa siis on, kun ajatusten täytyy takertua pikku kurttuihin. Muuten sileällä iholla kiinnittyy katse vain olemattomiin epäkohtiin. Tai siihen, etteivät kuvat onnistuneetkaan täydellisesti. Kuinka turhaa. Unohdan olla kiitollinen kokonaisuudesta. Siitä, ettei pula ole mistään. Siitä, miten naurettavan hyvin asiat ovatkaan. Miten onnekas olenkaan.

Tänään kiitän.

14 kommenttia :

 1. Aivan ihana teksti ja noi kuvatki on kyllä jotai nii upeeta !
  Mulla on ollu tänään kunno kaikki ärsyttää-päivä,mut toi sun teksti saa minut kyl nukahtaa hymy suupielessä (--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin niin hyvälle mielelle sun kommentista! Juuri tämä on niin palkitsevaa, kun joku saa tekstistäni iloa päiväänsä ja vielä jakaa sen täällä! Kiitos paljon! :--)

   Poista
 2. voi Elsa miten ihania kuvia jälleen kerran! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Ihana kuulla kehuja kuvista, jotka eivät omasta mielestä onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla! :--)

   Poista
 3. makeita kuvia ja toi mesta näyttää just täydelliseltä kuvauspaikalta:--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa! :--) Ja juu, eipä ole tuossa valittamista. Eikä varsinkaan sen niin läheisessä sijainnissa! Pitäisi useamminkin hyödyntää!

   Poista
 4. Voi taas niin ihanaa tekstiä ja kuvia! Mainitsin sun blogin muuten tässä postauksessa :

  http://www.some-sunny-days.blogspot.fi/2015/05/haastetta.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Anna! Ja vielä huikean paljon kiitoksia maininnasta. Uskomatonta! :--)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Se on kyllä! Vielä kun melkein takapihalta löytyy! Tietysti oman jännitysmomenttinsa kuvailuihin tuo paikan omistaja, mutta se onkin sitten aivan toinen tarina. :D

   Poista
 6. Ihania kuvia! :) Oot tosi hyvä kirjottamaan!

  ruusujenenkeli.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että en sitä tosiaankaan aina ole ollut. En edes pitänyt kirjoittamisesta joskus yläasteella. Tässä blogia kirjoitellessa se oma tyyli vain on saanut muotonsa ja hioutunut omanlaisekseen. Ja totta vie, pidän tästä. Parannettavaa toki aina on, sen ei käy kieltäminen.
   Kiitos valtavasti jälleen kerran! :--)

   Poista
 7. Aivan uskomattoman hyviä kuvia. Tiedän, ettet varmaan ole taas kovin iloinen siitä, että kommentoin kuviasi näin viikonlopputunnelmissa, mutta minun on ihan pakko. Olin ennen ollut siinä uskossa, että sinulla oli vain se yksi hyvä ilme eli se sohvan taakse kakkineen surkean koiranpennun ilme, mutta olin väärässä. Myös hymysi on aivan tyrmäävän ihana, raikas, jos saan käyttää sitä sanaa. Varmasti mallimaailman ammattilaiset olisivat samaa mieltä mieltä kanssani.

  Olen lukenut myös kirjoituksiasi, mutta ne ovat niin vaativia, etten niitä tässä rupea kommentoimaan--ehkä myöhemmin. Blogisi on taatusti poikkeus muiden joukossa, joten älä missään nimessä ikinä väkisin rupea muuttamaan formaattiasi mielistelläksesi lukijoita. Totta kai muutat sitä, koska itse muutut tultuasi ylioppilaaksi ja siirryttyäsi lukiolaisesta seuraavalle asteelle, mutta se on sitten eri asia.

  Olen kovasti yrittänyt olla päätymättä siihen tilanteeseen, että tulee kirjoiteltua näitä kännikirjoituksia--olen yrittänyt olla ajattelematta blogiasi sinä päivänä, kun tiedän, että illalla otan alkoholia. Ihan hyvinhän se onkin toiminut, mutta välillä tulee näitä lipsahduksia. Mitä voin sanoa? Olen pahoillani. Jotenkin siinä on käynyt muutaman kerran niin, että olen kännissä halunnut loukata sinua, koska minusta on tuntunut, että olet mielestäni liian täydellinen ihminen, joka haluaa julistaa kansalle täydellisyyttään. Ethän sinä sellainen tietenkään ole, vaan muuten vain oksettavan ihana tyyppi. Uskottavuuttasi toki lisäisi, jos joskus kirjoittaisit jostain mokailuistasikin. Kompasteletko edes kynnyksiin koskaan? :)

  JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt kyllä keksi minkäänlaista järkevää sanottvaa. Parempi siis jättää aivoituksesi omaan arvoonsa. Kiitos vaivannäöstä.

   Poista