perjantai 1. toukokuuta 2015

Kevätfiltteri

Renkaat kuluttavat kuivaa asfalttia. Aurinko tervehtii tomusta uutterasti esiin puskevia leskenlehtiä. Lintujen kirkas viserrys kuuluu jostain läheltä. Koivun oksilla jo vihreää.

Minä olen tässä yhtenä mullasta kohottautuneena leskenlehtenä. Uudistuneena. Täynnä energiaa. Voimaa kohdata mitä maailmalla on annettavanaan. Projektit valmistuvat ja meininki on sopiva rennon tehokas. Niin, että mahdollisuus on viettää vaikka koko päivä hyvästä seurasta ja sen kehittämistä tempauksista nauttien. Vihdoinkin on mahdollisuus. Elämä, se pitää intoni yllä. Samalla jaksan jälleen kerran ihmetellä ympärillä tapahtuvia asioita. Joka vuosi samalla kaavalla toistuen, mutta silti aina yhtä lailla silmät avartaen. Kevät saa katsomaan maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi. Laulamaan koko sielullani "lomalla viimeinkin voin ottaa iisimmin". Patoamaan puron vettä vain, koska se tuntui hauskalta idealta.

Tunnen typerän mairean hymyn levittäytyvän kavoilleni. Hyvä olo syvällä rintalastan alla.

12 kommenttia :

 1. Oi ihana teksti ja upeita kuvia! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle taas niin paljon! :--) Arvostan niin paljon teitä aktiivisia kommentoijia!

   Poista
 2. Ihana teksti ja kuvat!:)

  VastaaPoista
 3. Vau mitä kuvia taas! Ja sun kirjotustyyli on ihana, aivan omanlainen. Oikeesti en voi kun ihailla tätä sun blogia. Mikä kamera sulla muuten on?
  Kurkkaa mun blogi jos kiinnostaa :)
  www.some-sunny-days.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei miten ihana kommentti. Kiitos Anna huisin paljon! Tuntuu uskomattomalta, että tätäkö voisi joku ihailla. Et uskokaan, miten se kannustaa! :--)

   Kamerana mulla on samsung nx1000 ja siihen 45mm f/1.8 objektiivi. Hyvä setti!

   Poista
 4. Olet sä kyllä aivan uskomaton ihminen.Ihan oikeasti--tykkään sinusta, mutta en oikein tiedä, miksi. Kai siksi, että sä vain ilmoitat,että olet jotain mieltä---ja siihen on sitten muitten eli seuraajiesi tyytyminen. Minähän tietysti olen seuraajasi. Voi kun postaisit enemmän koirakuvia! Tykkään koirista ja sinähän näytät hyvältä pellolla. Vink, vink. Postaa ensi kesänä kuvia pellolta, sinä ja koira, how about it?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiväthän sanani mitään absoluuttisia totuuksia ole. Kunhan rustaile, mitä mieleen tulee. Ja tietyti samalla toivon, että joku voisi kenties samaistua ajatuksiini tai kenties saada niistä jotain pohdiskeltavaksi. Kiitos kommentista ja vinkistä.

   Poista
 5. http://dreamingg-girl.blogspot.fi/2015/05/linkkaa-blogisi-suosikit.html

  Valitsin sut mun linkkaa blogisi-postauksen parhaimmistoon :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hurjan mukava kuulla! Kiitos Emilia! :--)

   Poista