sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Joko jännittää?

Juhlavalmistelut vauhdissa ja loppua kohden tiivistyy vaan. Mekko, kukat, astiat, pöydät, tarjottavat... Unohtamatta säätiedotuksen ahkeraa vahtimista. Pienen juhlatehtaan kapteenin kapasiteettia koetellaan. Olen varma: kyllä me tästä selvitään, kun yhdessä tehdään. To do -listaltakin vähitellen kohdat vähenevät. Kohta helpottaa. 

Kaiken tämän keskellä minulta kysytään: Joko jännittää? Niin mikä, tulee ensimmäisenä mieleeni. Sen melkein unohtaa, että itsehän tässä on valmistumassa. Vieraat tulevat juhlimaan minua. Lakki, se painuu hartioideni päällä köllöttelevän pään päälle. Minun päähäni.

Valmistelussa mukavinta on tietää, että paras pala on vielä edessä päin. Vaikka saatoinkin tässä vannoa pysyväni leipomishommista kaukana seuraavat kuukaudet. Viikon päästä meillä on juhlat. Kai sen pikkuhiljaa tajuaa. Pieni perhonen lepattelee siipiiään.

Tsemppiä muillekin juhlahässäkän keskellä! Kyllä se siitä humuksi muttuu!

// Olette saattaneet kuulla, että ainakin minulle erittäin tutuksi tullut kaveri, Blogilista lopettaa kuunvaihteessa. Jotta sitä kautta blogiani seuraavat pysyisivät matkassa mukana, löytyy tästä linkit muihin kanavoihin. Nähdään siellä!

6 kommenttia :

 1. Jänskääjänskääjänskäää!!! Mutta hyvällä tavalla, semmonen odottava jännitys. Tosin vähän kyllä jännittää myös se, et kuin huutoitken siellä :D
  Parasta ku näkee kaikkien mekot hohoho!
  Oot ihnu <3
  -Enma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa siellä jokunen kyynel vierähtää. Jos ei muuten niin vähintään meidän äiti pillittää.. :D
   Olen samaa mieltä! Vähän sama kun ennen vanhoja. Ihana nähdä kuinka jokaisella on omannäkösensä mekko!! :--)
   Samoin! <3

   Poista
 2. Itsellänikin painetaan lakki päähän lauantaina ja kyllä vähän perhosia tulee vatsaan kun sitä päivää ajattelee... Kylläkin vaan hyvällä tavalla! Ihana tyyli ja blogi sulla ja tosi kivasti kirjoitettu erityisesti toi postaus edelläkävijöistä, jään ehdottomasti seurailemaan..:)

  http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon onnea siis myös sulle! :--) Ihan mahtava kuulla, että pidit. Kivaa! Oikein paljon tervetuloa! :--)

   Poista