lauantai 3. lokakuuta 2015

Homecoming


Viikko sitten vietettiin meidän kaupungissa homecoming juhlaa. Se tuntui saaneen kaikki asukkaat liikkeelle. Yhtymään yhteisen ilottelun paraatiin. Oli ilmapalloja ja rekkalavat täynnä jammailevia ihmisiä. Oli soittokunta sekä kadun täydeltä katselijoita. Oli niin paljon väriä ja hyvää yhteishenkeä.

Koko juhlimisen ydin, syy paraatiin ja muihin viikonlopun rientoihin oli meidän pienen kylän yliopiston sekä lukion jalkapallojoukkuiden uuden kauden alkaminen. Minusta on uskomatonta, miten sellainen asia, amatööri tiimien palaaminen, voi saada aikaan kaiken sen.

Kai se on sitä, kun osataan juhlia pieniä asioita. Oli se sitten perheen kissan syntymäpäivät, lapsen keilapallon syöksyminen radalle kuitenkaan hipomattakaan itse keiloja tai koulujen futisjoukkueet. Ei juhlan tuntua toki tuhlaamaan pidä mennä, mutta sopivasti ripotellen arjen keskelle se tuo elämään niin paljon lisää mielekkyyttä.

2 kommenttia :

  1. Olit linkannut blogisi mun "linkkaa blogisi"-postaukseen ja valitsin sun blogin kolmen lempparin joukkoon. Tästä pääset postaukseen. :) http://lindadadam.blogspot.fi/2015/10/kolme-erilaista-blogia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, täytyypä heti käydä kurkkaamassa! :--)

      Poista