maanantai 12. lokakuuta 2015

Liikettä


Maanantai aamu kaikessa sen epämiellyttävässä merkityksessään. Maailma pedin ulkopuolella näyttää koleammalta ja kolkommalta kuin hetkeen. Tämän päivän suunnitelma sisältää pelkkää työtä: lapsi koulusta, ajan tappoa, toinen lapsi koulusta, illallinen kolmestaan ja koko komeuden päättävä nukkumaanmenohärdelli. Tänään ei toivoakaan tavata omanikäisiä.  Tarvitsen viikonlopun pidennyksen. Tai vähintään toiset yöunet skippaamaan viikon ensimmäisen päivän. En näe juuri nyt mitään syytä nousta ajoissa ylös.

Nousen kuitenkin.

Ja pian löydän itseni tanssimasta. Tai en oikeastaan edes ymmärrä liikkuvani, tekeväni fyysistä työtä. On vain niin hauskaa. Hyvää musiikkia, hyppyjä, taputuksia ja hymysuita. Mieli jossain koko hetken yläpuolella. Flow tunteen vallassa. Zumba tunnin päätteeksi hengitän syvään. Tähän luokkaan saavat jäädä tylsistyneet ajatukset ja alakulon aatteet. Olen jälleen kuin uusi, energinen ihminen.

Aina on hyvä syy nousta ylös ja lähteä liikkeelle. Liikkua. Sillä on suurempi vaikutus kuin tahdot uskoakaan.


// Kuvia alpakkafarmilta viikon takaa. Kuka enää tarvitsee ruohonleikkuria kun voisi hankkia halvemmalla tuollaisen pörröystövän?

8 kommenttia :

 1. Tuo blondi alpakka (11. kuva ylhäältä) selvästikin tykkää poseeraamisesta. Itse olen joskus vuosisatoja sitten käynyt strutsifarmilla ja ihastellut strutsien kauniita iinesankansilmiä, mutta eivät nuo alpakankaan silmät rumia ole. Tykkään tällaisista hieman erikoisemmista postauksista. Eläinten kuvat ovat aina kivoja, noh, paitsi ehkä hämähäkkien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, muutama todellinen linssilude sattui kohdalle!

   Poista
 2. Ihania kuvia, alpakat <3 Tuo aamufiilis kuulostaa niin tutulta, mutta aina sitä vain löytää voiman noista peiton alta sihen koleaan todellisuuteen, joka usein osoittautuu lämpimämmäksi kuin miltä vaikuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera!

   Olet niin oikeassa. Aina jostain sitä valoa pääsee päivään pilkottamaan! :--)

   Poista
 3. Mä vaan rakastun tähän blogiin enemmän ja enemmän postaus postaukselta. En oo törmänny yhteenkään, kuka kirjottais yhtä ihanasti ja aidosti. Ja se että nuo kirjoittamasi kirjaimet luettua tulee aina hyvä mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Mäkin tykkään aina vain enemmän selailla vanhoja postauksia ja luoda uusia. Tää taitaa olla se mun juttu! :--)

   Poista