lauantai 5. maaliskuuta 2016

CHICAGO


Ihan muutamassakin päivässä voi nähdä käsittämättömän paljon. Viime viikonloppuna hyppäsin paria päivää aikaisemmin pälkähtäneen idean seurauksena bussiin ja lähdin valloittamaan Chicagoa. Tykästyin kaupunkiin, ihmisiin ja varsinkin vähän sivummalla sijaitseviin hipsteri naapurustoihin. Huippuhetkiä olivat ehdottomasti ihan vain paikasta toiseen kävely ja paikkojen ihastelu, sievät kirpputorit, ravintolat ja taidegalleriat, skydeckin näköala, hauskat sattumukset sekä se, kun ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen sai puhua suomea jonkun kanssa kasvotusten. Entäpä mies, joka maksoi junalippumme, eeppinen pitsan tilaaminen, suomalaispariskuntaan törmääminen, hulvaton liukumäkiseikkailu tai lattialla nukuttu yö. Pienistä asioista koostui kovin onnistunut irtiotto. Näitä lisää kiitos!


8 kommenttia :

 1. Multa on menny jotenkin iihan ohi, mutta siis mitä sä teet Yhdysvalloissa? :) Ja kuinka kauan oot siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole siitä tainnut kuin yhdessä postauksessa mainita, joten ei sinällään ihmekään! Eli olen siis aupairina täällä ensi elokuun loppuun asti. Tämä on vuoden ohjelma, saavuin reilu puoli vuotta sitten (apua miten pitkältä ajalta se kuullostaakaan!) eli vajaa puolet vielä jäljellä. :--) Tottakai mikäli löytyy muita kysymyksiä vastaan mielelläni!

   Poista
 2. Oi upeita kuvia! Ois kyllä siistiä päästä käymään vaikka just tuolla Chicagossa, vaikuttaa hienolle kaupungille. Ihana postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin paljon kiitoksia! :--) Sitä jotenkin sokaistuu, kun näkee paikkoja, joissa ei olisi vaikka vuosi sitten osannut edes kuvitellakaan pääsevänsä käymään. Tai hullua kun siitäkin tulee melkein kuin arkipäivää ja meinaa unohtaa olla superkiitollinen tästä kaikesta! Chicago oli kyllä aivan mahtava, toivon pääseväni uudestaan!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Onhan tuo upea kaupunki, ei käy kieltäminen! :--)

   Poista