perjantai 18. maaliskuuta 2016

Aamun taikaaSmoothie

✖️ 1/2 cup coconut milk 
✖️ 1/2 cup chickpeas
✖️ 2 small bananas
✖️ 1 cup frozen berries


Rakastan aamuja. Kun heti sängystä noustessani laitan aamuisen soittolistan pyörimään. Sälekaihtimien raosta pilkottaa pala sinistä taivasta. Kohotan käteni kohti kattoa venyttäen kropan pitkäksi. Vedän syvään henkeä ja päästän ulos hyväntuulisen huokauksen. Uusi päivä. Uusi mahdollisuus. 

Rakastan aamujoogaa. Liike lämmittää jäsenet karistaen loputkin unen rippeet pois harteilta. Jooga innostaa leikkiin. Laittaa joka kerta kokeilemaan jotain uutta. Kokeilemaan, mihin oma keho tänään pystyy. Joskus saattaa löytää itsensä kumossa lattialla, mutta ylös vain. Aina on uusi mahdollisuus.

Rakastan hitaasti nautittua myöhäistä aamupalaa. Yksinolon rauhaa. Kiireettömyyttä. Vielä yhtä maapähkinävoileipää. Vain koska tekee mieli. Vain koska minä voin. 

Se on sitä aamun taikaa. Ne on niitä pieniä asioita.

5 kommenttia :

  1. Yritin pyayä pois täältä, mikä onnistuikin monta viikkoa, kunnes retkahdin pääsiäisenä. En nyt vain voi olla ajattelematta täydellisiä kuviasi. Tiedän, olen häirikkö. JN

    VastaaPoista
  2. Äh. Halusin taas vain toivottaa sinulle kaikkea hyvää, mutta jotenkin siinä aina käy niin, että minusta tulee joku ärsyttävä valkovenäläinen ördääjä, kun otan pari valkovenäläistä. Yritä unohtaa nämä meikäläisen ördäilyt. Olen pahoillani, etten pysty hillitsemään itseäni, vaan suollan niitä. En osaa sanoa syytä. Ehkä olen epävarma?

    VastaaPoista