keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

-MPI

Hienompi tyyli, upeampi välivuosi, enempi seuraajia Instagramissa, coolimpi feed, kauniimpi kotikaupunki ja muutenkin kaikin puolin parempi elämä. Tämä -mpi ihminen on kokoelma ihailemistamme asioista. Yksi piirre sieltä ja toinen tuolta. Jotain kovin täydellistä. Niin helposti sorrumme vertailemaan pyykkikasoja ja kolme päivää sitten kokattua kylmää pasta-annosta -mpin versioon. Lopputulemana oma elämä alkaa kovin helposti näyttää silmissämme tylsältä. Ei värikkäitä tulppaaneja tai aamukahvia ja silosääriä. Mitähän edes yritän. Masennus.

Helpottaako yhtään, kun sanon, että -mpi ihminen on vain mielen pinttymä. Se ei ole lähelläkään koko todellisuutta. Kenenkään. Ja vaikka ulkoapäin näyttäisikin kuin naistenlehden etukannesta, onko se sinulta pois? Vertailemalla pinnalliseen täydellisyyteen ei tehdä kenenkään päivästä kirkkaampaa. Lopeta siis. Ainut henkilö, johon vertailemalla voidaan saada positiivisia vaikutuksia aikaan, olet sinä itse. Unohda -mpit ja ole tänään hymyn verran parempi kuin se, kuka olit eilen.

11 kommenttia :

 1. Oot niin oikeassa!!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kuunteletko koskaan Alan Jacksonia? Aivotonta mutta kivaa bluegrassia. Minä teen edelleenkin työtä sen eteen, etten kännispäissäni kirjoittelisi mitään über-tyhmää blogiisi. Työ on kesken.

  VastaaPoista
 3. PS.nuo kuvat ovat hienoja ja tyylikkäitä. Fabulous--if you will.

  VastaaPoista
 4. Kunpa vain voisin kadota maan allle...  VastaaPoista