perjantai 4. lokakuuta 2013

Koira ja hänen valokuvaajansa

Tällä hetkellä blogini näyttää muoti ja lifestyle painotteisen sijaan hyvinkin luontopainoitteiselta. Ehei, ei tästä kuitenkaan pelkkää lehti- ja oksakuvien täyttämää jää. Kunhan saan kanssakuvaajieni aikataulut sopimaan omiini, tulee tilanteeseen muutosta! Tälläkertaa malliksi pääsi Viljo-ystäväni, joka kaikessa touhukkuudessaan ja oma-aloitteisessa liikuskelussaan oli hmm melkoisen eloisa kuvattava. Ja mikäli sattui niinkin onnellisesti käymään, että sain kyseisen vilperin istumaan paikoillaan, ei katse varmasti ollut kameraan päin. Vahingossakaan. Olisittepa vain kuulleet minkälaista mölyä ja ääntelyä sain pitää, jotta koiran huomio pysyi kameran suunnassa edes nanosekunnin verran. Vielä on Viljolla matkaa mallinuraan.. Ja minulla pitkäpinnaiseksi valokuvaajaksi..

Lämpimimmät tervetulotoivotukset kaikille teille uusille lukijoille! ♡

6 kommenttia :

 1. oi mikä koirakuume ja nämä ei auta asiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tiedän ton tunteen! Podin sitä ihan pikkutytöstä siihen hetkeen asti, kun meille oma koira neljä vuotta sitten hankittiin! On ne vaan ihania otuksia! Ihmisen parhaita ystäviä, niinhän sitä sanotan ;----) Paranemisia koirakuumeeseen!!

   Poista
 2. 3 kuvaa koirasta, kaikissa about sama sommittelu ja asento koiralla?
  ps. käsitteletkö näitä kuvia yhtään? kaikissa aika latteat sävyt.
  ja hui apua tulipas negatiivista :D mut oot hyvä kirjottaan, tykkääntykkään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :---) Huomasin itsekin kuvien yksitotisuuden. Tähän osaan sanoa vain sen, ettei (ainakaan kyseisen) koiran kuvaaminen ole ihan yksinkertaista kuten selitinkin! :D Voi kumpa pystyisinkin ohjaamaan "Kääntyisitkö enemään sivuttain ja hymyilisitkö leveämmin". Ja nyt kun sanoit, näyttää kuvat aika mitäänsanomattomilta. Täytyy muokata toisin ensi kerralla!!

   Poista
 3. Voi ei, siis teijän Viljo on kyllä niin sulonen ja nätti ja, ihan oikeesti, tosi kuvauksellinen! Kun vertaa tohon omaan hurttaan, jonka naama on kyllä myös niin hellyyttävä, mutta kuvassa näyttää kyllä aina ihan muulta...... Nelisen vuotta vai viisi se on täällä meijän ilona ja riesana pyöriny ja hyvällä munkilla on muutama hyvä kuva saatu :D huh

  Ja voi miten symppis tuo sieni!

  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä? Jalohan on oikea herraskoira! Mutta juu on se vaan hankalaa kuvata koiria mikäli hakusessa on jotain muuta kuin läjä heilahtaneita liike(lue: sähläys)kuvia.. :D Hyvä että sää annoit sienelle arvoa! Tajusin etten huomioinut sitä tekstissä ollenkaan! Mikä erehdys!

   Poista