keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Sai tyttö nimen kauniin sylissä kumminsa rakastavan.

Kastejuhla sujui lämpimässä tunnelmassa. Juhlasääkin suosi. Tyytyväinen, rauhallinen ja onnellinen lapsi melkein nukkui tilaisuuden ajan. Vähintäänkin yhtä onnellinen oli kummin hymy siinä vaiheessa. Pienet varpaat, sormet, pehmeämmät ja lämpimämmät kuin ikinä voisi kuvitella. Hampaaton hymy, sätkivät jalat. Minä rakastuin, mutta niin rakastui oma äitinikin. Vauvat on ihania! Ja ihanaa on myös se, että tämän lapsen kehityksessä saan olla mukana. Minulle on uskottu tehtävä.

16 kommenttia :

 1. Oo kunnon fleda jo noin pienellä! Supersöde kukkakimppuasetelma ja kaunis kummitäti! Ja oi miten voikaan olla noin pienet sormet <3 Vähän turhan ihanaa on kyllä nyt kaikki........

  Siunausta kummille - hyvin käsiin ne on tehtävän uskoneet!

  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi olisimpa voinut julkaista vaikka mitä muitakin ihania kuvia ihanasta pikkuisesta, ihanista ihmisistä, ihanasta tilaisuudesta!! ♥ "Elämä ei ole pelkkää juhlaa, vaan se on myös ruusuilla tanssimista." Välillä on kiva tallustella pumpulilla :---)

   Poista
 2. AWWW mikä tukka vauvalla ja yleensäkki awwwww vauva <333333 tärkee kommentti nyt kyllä mut piti silti päästä kertoo tää :D

  -Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan hän aika aww! Ei sitä voi tarpeeksi korostaa ♥ Vauvat on hellyyttäviä!

   Poista
 3. Täällä samiskummitäti taas!

  Eeeikäää. Voisin taas allekirjoittaa sun sanat!! Vauvat = <3. Mun kummilapsellakin on mustaa tukkaa kamalasti vaikka onki niin pieni. <3 Ja kun näin sen ekan kerran, ihmettelin miljoona kertaa: miten se voi olla niin pieni ja pehmeä?

  Oon niin rakastunut siihen. <3 Eilen illalla näin sitä puolen tunnin ajan kun kummitätini piipahti vauvan kanssa meillä ohikulkumatkalla, ja oi - se oli kasvanut!! Se ei ollut enää mikään rikki menevä heikko vauva, joka vain nukkuu (tai ehkä oon vaan huonoina hetkinä nähny sitä aikaisemmin :D) - se katseli minua suurilla silmillään, teki ilmeitä ja lopetti itkunsa kun pääsi syliini. <3

  Ristiäiset lähestyy, ja lahja pitäisi ostaa. Mitä sää annoit, jos saan kysyä? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kommentti, kiitos kummitätiystävälle!

  Sitä ihmettelin itsekin, miten kukaan olla niin pehmeä ja heiveröinen. Ihan tuntui, että rikkihän se menee, kun sylissä piti! Ja ei ole mitään muuta ihanampaa kuin pienen vauvan katse, hymy ja käsi omassa kädessä! Tuntuu kuin pitäisi koko maailman ihmeellisintä asiaa sylissään. Ja sitähän se on, Taivaan lahja! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://elsanneli.blogspot.fi/2013/10/elamani-kummituksena.html

   Ja antamani lahja näkyykin tuossa postauksessa. Tein siis tilkkupeiton, koska ompeleminen on minulle tärkeää. Jos en olisi itse tehnyt, olisin luultavasti hankkinut hopeisen kynttilänjalan kaiverruksilla. Mun isällä on omansa edelleen tallessa ja siinä meillä toisinaan palaakin kynttilä! Kannatan siis sellaista lahjaa, joka voisi kulkea lapsen mukana aina aikuisikään saakka!

   Tsemppiä tulevaan juhlaan! Ja vielä paljon onnea!! :----)

   Poista
  2. Hei joo niin joo, tää kummitäti on lahopää :D

   Osaispa itekkin tehdä jotain, mutta.. äiti ei enää taija tykätä jos rikon meijän ompelukoneen :D (se menee aina jotenki rikki ko kosken siihen (tai ainaki langat on niin sotkussa että mulla ja äitillä menee kummallaki hermot) :D)

   Mutta kyllä mulle käy sekin että ostan sille jotain kivaa. En vaan vielä oo päättänyt mitä. Vauvan käsikoru kiinnostais, mutta toisaalta, tuo oli niin hyvä idis että se vois kulkea lapsen mukana aina aikuisikään saakka! Käsikorun voisin kyllä antaa vaikka joululahjaksi sitten.. Jooooo kiitti, tuo oli hyvä neuvo! :)

   Poista
  3. Haha, kyllä kuule meidänkin antiikkiompelukoneessa on aika usein langat sotkussa. Ok, ei se ihan antiikkinen ole, mutta vanha mikä vanha.

   Käsikorukin kuullostaa kyllä hyvältä! Mun kaveri on saanut juurikin sellaisen kastelahjaksi aikoinaan ja siitä lähtien joka vuosi uuden helyn siihen koruunsa. Nykyään se sitten onkin sopivan kokoinen ja lähes aina hänellä juhlissa kädessä. Tietysti sellainen lahja vaatii panostusta jatkossakin!

   Poista
 5. Voii ihania kuvia ja ihana blogi!! :)

  Ja hei sellasta viel piti kysyä, että löysin tänne sun blogiin sun kommentin kautta yhden tytön blogissa, ja olit saanut blogisi linkin sinne sillain et osotetta ei tarvinnu kopsata vaan paino vaan siitä tän blogin nimestä. Miten oot saanu tehtyä sillain? :) Tai jos et jaksa opettaa nii milläköhän hakusanoilla vois löytää ohjeet googlesta? :)
  Olipas hankalasti selitetty mut ehkä tajusit? xd

  http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/?m=1

  (↑eli ei tollain vaa että saisin ton tilalle vaan mun blogin nimen josta vois painaa:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :---)

   Ihan riittävän hyvin selitetty, ymmärsin mitä tarkoitat! Lisäät vain kommenttien tekstikenttään tämän koodin:

   NIMI

   Kohdalle OSOITE kirjoitat osoitteen, johon haluat linkin vievän ja kohdan NIMI tilalle tässä tapauksessa blogisi nimen. Kohta NIMI on siis se, joka näkyy sitten kommentissa. Yleensä kommenttiosio ymmärtää koodeja ja tämän pitäisi toimia. Toivottavasti oli apua. Mukavaa linkitystä! ;---)

   Poista
  2. hei kiitti pikasesta vastauksesta! :) Mutta nyt toi koodi ei näy tossa koska tääki kommenttiosio tajuu sen koodin xd! Mut hei jos voisit vaikka laittaa sen koodin tähän jotenkin et lisäät sinne väliin vaikka jonkun merkin ja sit sanot mikä mun pitää poistaa sieltä et se toimii, et mikä se ylimääränen merkki on! :D Tai sit jos sekää ei onnistu nii jos pystyisit laittaa sen esim sähköpostilla?:) Toivottavasti taas tajusit! :D
   Musta on kyl iha kauheesti vaivaa... :/

   Poista
  3. Haha, voi minä hölmö!! :D

   Lisään nyt jokaisen merkin väliin ylimääräisen välin. Huomioi kuitenkin, että a:n ja h:n väliin tulee oikeastikin väli. Kaikki muut yhteen.

   < a h r e f = " OSOITE " > NIMI < / a >

   Jos nyt vaikka onnistuisi!!

   Poista
  4. Ja ei todellakaan ollut vaivaa! Ilo auttaa :----)

   Poista
  5. Voi kiitti paljon!! Ihanaa et on viel ihmisiä jotka jaksaa ilomielin auttaa! ♥ Nyt vasta lueskelin tätä sunki blogia enemmän, ja taidanki jäädä lukijaks! :)

   Poista
  6. Tervetuloa siis! :---) Vaikutat ihanalta ihmiseltä, kiitos päiväni piristämisestä! ♥

   Poista