perjantai 4. lokakuuta 2013

Muutto mikämikämaahan edessä?

Päädyin taas pohtimaan, onko haittaa olla lapsi. Ei olla lapsi sen todellisessa merkityksessä, vaan olla lukion toista luokkaa käyvä lapsi. En näe asiaa isompaa estettä. Voin aivan hyvin kisata ystäväni kanssa siitä, kumpi ottaa nuotit nopeammin esille kappaleen vaihtuessa tai hyppiä ja pomppia koulun käytävillä vain koska on pomppufiilis. Mutta entä jos en saakaan tehdä itse valintaa? Entä jos meiltä oletetaankin jo aivan aikuismaista - kypsää - käyttäytymistä? Kukaan ei ole ainakaan tullut tähän päivään mennessä ilmoittamaan, etten saisi nauttia lapsuudenpäivistäni edelleen. Tietysti huolettomimmat hetket ovat jo takanapäin, mutta muuten. Ollaan kavereidenkin kanssa pohdittu, mikäli aikuisena oleminen on sitä, ettei saa nauraa kippurassa tyhmille jutuille tai sanoa huonoa läppää, minä en aio kasvaa sellaiseksi. Tylsäksihän kävisi tämä elämä. Terveisin ikuinen lapsi. Odota Peter Pan, täältä tullaan.

8 kommenttia :

 1. Oi rakastan tota asua, ihana!! Nätti kuvauspaikka ja tosi kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Saat mut aina hymyilemään :----)

   Poista
 2. En voi kyllä kuvitella meillä aikuismaisena istumassa nojatuoleissa, ryystämässä teetä ja keskustelemassa politiikasta ja muusta "aikuisesta" :D ollaa varmaan 80 vuotiaanakin vielä lapsia..... :D mut elämä on ainakin hauskaa :D

  -Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en minäkään! Täytyy varmaan aloittaa jo teen juomisen harjoittelu... Mutta niinhän se menee, hauskuus ennenkaikkea ;----)

   Poista
 3. Hei tosi kauniita kuvia sulla! Ihana fiilis tässä kuvasarjassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kiitän, kiva että tykkäsit! :---)

   Poista
 4. Voi että. Tiedän olevani myöhässä, mutta pariin viikkoon en oo ehtinyt koneella pyörähtää. Ja kun tänne taas eksyin, en voi pitää suutani kiinni. Tämä sun blogi on kyllä niin ihana. Ja vielä mitä, en minäkään aio aikuiseksi kasvaa! Höpöpuhetta. Paljon kivempaa nauttia elämästä ja olla niin lapsi kuin mieli tekee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania sanoja, kiitos!! :----) Lapsekkuus on parasta!

   Poista