maanantai 7. lokakuuta 2013

Se oli vahinko

pitsimekko 39,95 10

hihaton kauluspaita 29,95 9

kauluspaita niiteillä 26,95 8

Mun ei pitänyt ostaa mitään ennen syyslomareissua Viroon. Vaan kuinkas sitten kävikään. Eräs aurinkoinen päivä astuin paikalliseen pikkuruiseen seppälään aikeenani vain KATSELLA tarjontaa kyytiä kotiin odotellessa. Tietyillä rekeillä kun tunnetusti on aina jotain alennuksessa, suunnistin reittini suoraan sinne. Sillä sekunnilla sitten olinkin jo ison vaateröykkiön kanssa valmiina menossa sovitukseen. Kyllä vain. Olin armotta epäonnistunut. Kiire meinasi tulla, kun kyyti ilmoittikin olevansa jo tulossa hakemaan minua, riepua toisensa perään sovittavaa vaatefriikkiä. Siinä kiireen sekaisessa paniikissa sitten kiskaisin muutaman kappaleen kuteita kassan kautta autoon. Kotona vasta kunnolla katselin, että mitä sitä taas tulikaan ostettua. Olivatko ostokset sitten tarpeellisia vai ei? Vastenmielisen kysymyksen sivuuttaakseni tyydyn vain vastaamaan: aina on tilaa uusille tulokkaille (minunkin melkein ylitsepursuavassa vaatekaapissani).

2 kommenttia :

  1. Täydellisiä, tiiätkö mäki katselin sillon joskus tota mekkoa, sit näin sen peplum-paidan samaa kangasta ja rakastuin... mut oot kyllä iha hyvällä hintasuhteella löytäny noita, pitäähänsitä kerta ostaa jos tollai eteen tulee oli sitten viron matkaa tai ei :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kattelinkin, et tais olla samaa kangasta. Hyvä valinta! Oisin määkin vain halunnu enemmän valkosta, mut ei ollut kokoja enää. Possunvaaleenpunanen on ihan jees. No pitää ja pitää :D Joskus vois yrittää hillitäkin!!

      Poista