sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Mukaan tarttuneita

Virossakin tuli yllättäen shoppailtua. Taas kaupassa mietin, olenkohan himoshoppaaja. Tähän saattaa hieman vaikuttaa se, että juuri ennen Viroon lähtemistä katsoin Himoshoppaaja -elokuvan. Oli hyvä! Siitä innoittuneena päätin, että ennen joulua en osta mitään! Ainakaan muualta kuin kirpparilta.. Nyt kun täällä sen ilmoitin, on isompi kynnys mennä huijaamaan.

Pull&Bear
Samantyyppiseen kauluspaitaan törmäsin jossain blogissa enkä edes tajunnut, miten se syöpyikään verkkokalvoilleni. Kun sitten kohtasin hänet: farkkupaidan ruutukangasyksityiskohdilla, olin myyty. Tai siis paita oli myyty. Valitettavan kalliilla kirpparihintoihin tottuneen mielestä, mutta minkäs teet. Rakkaus se vei mukanaan ja voimakkaasti.

Pull&Bear
Farkkujen ostamista ja varsinkin sovittamista välttelen aina viimeiseen asti. Mieluummin vaikka laskisin fysikkaa kuin kiskoisin päälleni toinen toistaan kireämpiä housupareja. Ok, en oikeasti. Mutta sitten ne oikeat yksilöt astuvat kohdalle, kun vähiten heidän ilmestymistä etenkään alennetulla hinnalla osaat odottaa. Hieman nämäkin löystyvät polvista, mutta muuten: täyttä rakkautta! Ja tällä kertaa hankinta oikeaan tarpeeseen eikä vain kassajonossa kyhätyn tekosyyn nojalla tehty ostos.

Pull&Bear
Neuleista pidän, mutta kriteerit täyttäviä neuleita kaapistani löytyy harmittavan vähän. Tähän valkoiseen yksilöön törmäsin sattumalta jossakin peränurkan rekissä. Hän oli niin hylätty ja yksinäinen. Vaikka kooltaan kolttu oli XL, päätin silti sovittaa. Oli leuka tippua maahan asti, kun neule olikin täydellisen kokoinen. Voisi siis aivan luulla S kokoiseksi. Hämmennyin ja sen enempää ajattelematta marssin kassalle. Aitäh!

Pull&Bear
Ja pitäähän sitä nyt olla neuleeseen sopiva huivi. Tämä ruutuystävä tunkeutui uniinkin niin täytyi hänet käydä noutamassa parempiin käsiin. Terveisin huiviaddikti. Ja shoppailuaddikti.

4 kommenttia :