torstai 19. joulukuuta 2013

Lupa hymyillä

Nyt on aihetta hymyyn. Eilen oli päivä, jona aurinko tuli näkyviin pitkästä aikaa. Vielä niin, että olin sen näkemässä. Tuntemassa kasvoillani. Kehossani lämmittämässä pois viiman kylmyyttä. Toivottavasti mahdollisimman moni muukin on päässyt todistamaan tätä valoilmiötä.

Hymyyn on aihetta, koska johonkin odotettuun on enää alle viikko. Tunnen sisälläni samanlaista jännitystä kuin joskus pienenä tyttönä. Mitä pukki tuo? Miltä maistuukaan perunalaatikko tänä vuonna? Kuinka monta piparipellillistä leivotaan? Joulunaika on täynnä ihania tunteita.

Koeviikko, koko syyslukukausi on yhtä koetta vaille valmis. Miten pistääkään se hymyilyttämään?

Totesin taas, että kirpputori on ihana paikka. Kassialma nyssyköineen poistui jälleen hymy huulilla aarreaitastaan. Olisiko kellään kiinnostusta nähdä, mitä kotiin rahtasin?

Epämääräinen tunteidenpurkaus. Joskus vain on niin mukava fiilis, vaikka kokeisiinluku odottaisi. Vielä yksi hienosti aiheeseen linkittyvä opetus: älä ikinä missään tapauksessa unohda pitää silmällä bussisi saapumista. Jos on oikein hyvää seuraa, voi linja-auto huomaamatta kiitää ohitse. Sitten nuollaan näppejä ja soitetaan paniikissa äitille ja isille. Eihän meille siis näin käynyt, kunhan vain ajattelin varoittaa..

4 kommenttia :

 1. Kiinnostaa toki! ;) Ihana postaus taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos taas Milja!! :---) Minäpä alan väsäilemään!

   Poista
 2. Kiinnostusta löytyy, laitappa vaa meille näkyville ostokset :)))

  -Emma

  VastaaPoista