maanantai 16. joulukuuta 2013

Vapaa ja kahleeton

Niinkuin linnunpoika sinä olet vapaa. Olet vapaa lähtemään. Vapaa tekemään mitä vain. Maailma on sinulle avoinna. Mahdollisuudet löytyy mihin vain. Vaikka tuntisit olevasi kahlittu, ei peli ole menetetty. Pystyt kyllä selättämään vaikeudet. Sinä olet vahva. Meillä on vapaus tehdä omat päätöksemme. Meillä on mahdollisuus matkata maailman toiselle puolelle, vaihtaa nimeä, kiivetä kalliolle katselemaan auringonlaskua, huutaa ulos kaikki maailman pahuudet, mennä naimisiin rakastamamme ihmisen kanssa. Aika mahtavaa, eikö?

4 kommenttia :

 1. Onhan se mahtavaa! :) Niin kun on myös sinun blogisi ja sinä :) täältä saa aina ihania ajatuksia mukaan ja tämäkin teksti osui juuri oikeaan hetkeen minun kohdallani :) niin eikä kaikkia hienoja kuvia sovi unohtaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, että miten ihana kuulla! Parasta on olla avuksi ja helpottaa toisen oloa :-----) Kiitos ihanasta kommentista, mukavaa Joulun aikaa sulle!

   Poista
 2. Niin siistiä! Täällä semilandella kun elelee, ei aina muista, miten suuri maailma on auki ja odottaa seikkailijaansa ;) Pitäisi vaan olla rohkea ja uskaltaa tarttua tilaisuuteen, jos sellainen kohdalle sattuu. :)

  Ja hei neitoseni, olet nykyisin ELSA - 17 - SUOMI ;)

  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit!! :----)

   Ja totta tuo! Pitäisi vaihtaa! Mua vaan hieman häiritsee se kokonaisuudessaan. Ja se, että kukaanhan tuskin tajuaisi että suomesta sitä ollaan. Suomi vain oli sopivin tuon kuvan leveyteen :D

   Poista