lauantai 21. joulukuuta 2013

Toinen käsi

Täytyy sanoa, että tällä kertaa oli erityisen tuottoisa kirpputorikierros. Taisi tulla ennätys ihan niin, että jouduin ostamaan muovipussin kun kangaskassini ei kaikkea vetäyt. Enhän minä ikinä osta muovikassia! Se kaikesta huolimatta palveli kunniakkaasti päätyen lopulta roskapussiksi. Ennen sitä se kantoi kotiin urhoollisesti monta uutta hyvää ystävää. Tärkeä hänenkin osansa tässä elämässä.

Nyt kun katselen tätä saalista yritän samalla kuunnella. Kuunnella, mitä ne kertovat. Jokaisella vaatteella on oma tarinansa. Mistä ne tulevat, kuka ne on hankkinut, mistä ja milloin? Kenen päällä ovat nyt nämä minun omistamani hyntteet roikkuneet? Minkälaisia paikkoja ovat ne nähneet? Liekö päivänvaloa ollenkaan? Onko joku näistä ollut joskus toiveiden täyttymys, mutta sittemmin vain menettänyt loistokkuutensa? Miten ne ovat päätyneet roikkumaan tuhansien muiden vaatteiden tavoin kirpputorin puukehikkoihin?

Niin paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia. Nyt ovat vaatteet kuitenkin saaneet uuden kodin, uuden elämän. Toivottavasti myös rakastetun sellaisen. Ennusmerkit ainakin kielivät onnellisesta tulevaisuudesta. Yhteisistä hetkistä, valoisasta taipaleesta.

Olempas kamala ihminen. Joulu tulossa ja ostan ison kasan vaatteita vain itselleni. Mikä meni pieleen?

8 kommenttia :

 1. "Päiviä jouluun: 6
  Lahjoja itselle: 2
  Lahjoja muille: 0"

  Hehheh. On sulla kyllä tota kirpparisilmää!

  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, pitää paikkaansa. Mun tapauksessa vaan 8..... Ja voi olla, et tää silmäpari on tässä harjaantunut. Kantapään kautta.

   Poista
 2. Mistä kirpparilta tommosia ihanuuksia löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että mistä tahansa. Tällä kertaa vain olivat ihmiset tuoneet kivoja juttuja myyntiin. Nämä on siis Jyväskylän kirpparilla.fi:stä. Täällä ei oikeastaan juuri muita hyviä kirppareita olekaan.

   Poista
 3. Voi että, on se nii vääri et sä aina löydät nii ihania juttuja kirppareilta :o Huoh... :D

  -kateellinen Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks anteeks. Valitettavasti näitä ei voi palauttaa ..

   Mut kannattaa kokeilla, kyllä sieltä aina jotain löytyy ;)

   Poista
  2. No kyllä sun nyt mun takia ois pitänyt ne yrittää vaihtaa :D
   Joo pitäis varmaan itekki taas vierailla :)

   Poista
  3. Ois juu. Miellyttämisen halu on kova. Rakkaus vaatteisiin vaan vielä kovempi, eheh... :D

   Poista