sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Ripaus joulua

Muistaako joku vielä, että oli jouluaatto? Multa ainakin näyttää pahasti menneen koko puuha ohitse. Ehkä se on tämä sää, mikä sai homman hieman lässähtämään. No, joulu se kuitenkin oli meilläkin ja varsin lämminhenkinen sellainen. 

♥ Koskaan ei ole liian vanha lastenohjelmille. Tonttutoljanteri kuuluu meidän koko perheen joulunodotukseen.
♥ Tänä vuonna ei meidän jo aikansa elänyt muovikuusi päässyt näkemään päivänvaloa. Sen sijaan pihan perältä kaadettiin metrin mittainen kuusentaimi pöytäkuuseksi. Oikein sievä.
♥ Yksi odotetuin asia aattona on mummi ja mummin mukana saapuva kinkku. 
♥ Joulupukki ei ole meillä enää moneen vuoteen sisälle asti saapunut. Siksi ollaan erinäisin tavoin opittu juonittelemaan lähinnä veljen kanssa meidän pikkuneidin päänmenoksi. Tänä vuonna "pukki" koputti oveen ja jätti säkin sekä kirjeen ulkopuolelle. Näiden kuvioiden suunnittelu on hupaisa!
♥ Paketteihin ei meidän perheessä läheskään aina kirjoiteta pelkästään saajan nimeä. Ehei. On lähes enemmän sääntö kuin poikkeus, että seasta löytyy ylläripaketteja harhaanjohtavine nimimerkkeineen. Eräskin joulu mummin paketista kuoriutui jääkiekkohansikas ja pikkusiskon konjakkipullo. 
♥ Huumori ei lopu pelkkiin nimimerkkeihin. Mummille hankimme äidin kanssa alla näkyvän kaverin. Nimekseen sai hän Fanni.

Ihanaa, hulvatontakin yhdessäoloa siis. Ei siitä mihinkään pääse.

Tämän kuvan perusteella olen minäkin ihan kiltti ollut. Enää moneen vuoteen eivät ole paketit niin saaneet perhosia vatsaan kuin pienenä. Ehkä vähän kuitenkin.

Toivottavasti teillä oli ihana aatto!

4 kommenttia :

 1. Oi, ihanan näkönen joulu teillä! :) eipä tuo joulu enää minullakaan jännitä.. mutta kiva aatto meilläkin silti oli!
  ps. näin joulun (ja kohta uudenvuoden) kunniaksi: http://ruohonkorsia.blogspot.fi/ Käyhän kurkkaamassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilainen joulu, mut silti samanlainen varmasti jokaisella! Ihana toivonmukaan. Kiva kuulla, et teillä oli onnistunut aatto! Se on niitä vuoden kohokohtia useimmilla, ainakin mulla! Ja kiitos linkkauksesta, sulla on ihania tekstejä! :----)

   Poista
 2. Mä katon kans Tonttu Toljanteria. Mun mies osti mulle synttärilahjaksi kolme Tonttu Toljanteri dvd:tä :D. Aluksi Tonttu Toljanteri kiinnosti, kun siellä oli tuttuja tyyppejä mutta on sitä vieläkin ihan hauska kattoa. Paitsi että jossain oli, että viime vuoden joulukalenteri on viimenen :(. Olisi kiva jos tulisi edes yhtä hauska joulukalenteri ens vuonna. Tai sitten olisi kiva, että tulisi vanhoja joulukalentereita uusintana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, loistava joululahja! :----)

   Tonttu Toljanteri on musta ainut ja oikea televisiosta näytettävä joulukalenteri. Ja kyllä vaan, viimejouluiset jaksot olivat ensimmäistä kertaa televsiossa. Samalla ne oli viimeiset uudet jaksot. Yle ei enää tahtonut rahoittaa projektia, vaikka muulla tiimillä olisi halua vielä riittänyt. Minusta sääli heittää näin arvokas ohjelma hukkaan. Onneksi niitä vanhoja jaksoja kuitenkin riittää! :D

   Poista