perjantai 28. maaliskuuta 2014

Hän on täällä taas

Joutsenten lento sekä ilmoille kajahtava ilmoitusääni ovat tunnusmerkit. Olemme palanneet. Näiden kauniiden luomusten mukana on palannut myös aina yhtä odotettu asia - kevät. En edes muistanut, miten ihanaa se voikaan olla. Valoisat illat, auringontäyteiset aamut. Mikä onkaan parempaa kuin vaaleanpunaiseksi värjäytynyt taivaanranta ja mielini samanvärinen. Kevyt ja uudistunut, kuin kuoriutunut tomun alta. Nyt alkaa aika odotuksen ja virkoamisen. Suunnitelmat tulevaisuuden, aika rakkauden.

Tunnen sen ihollani. Näen ja kuulen sen. Rakastan sitä.

6 kommenttia :

 1. kevät on kyllä niin mun lempivuodenaika, toi ihana aurinko saa väkisinkin hymyilemään :-) tykkään sun tavasta kirjottaa, osasit tiivistää mun ajatukset yhteen postaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Kestohymyn voi löytää munkin huulilta! Kiitos todella paljon sulle Tuuli! Murheetkin unohtaa, kun saa lukea ihanan kommentin :----)

   Poista
 2. Ihana kirjoitus ja täyttä asiaa! Rakastan sitä hetkeä, kun näkee ja varsinkin kuulee joutsenet ekan kerran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös ♡ Kevät on ehkä paras vuodenaika! Kiitokset kommentista! :---)

   Poista
 3. Otsikosta korvamato. Onneksi on nätti biisi :D Mutta asiaa tämä. Askel ja mieli kevenee aamuauringossa kertaheitolla. En malta odottaa sitä, kun ulkona voi olla balleriinoissa tai farkkutakilla tarkenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, olehyvä vaan! :D Et kuule uskokaan kuinka monta tuntia olen saanut kulumaan haaveillen kevyestä kevätvaatetuksesta ja muista säiden lämpenemisen tuomista ihanista jutuista! Parhautta!

   Poista