keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Voiko ihanammin päivä enää alkaa

Aurinko paistaa läpi sälekaihtimien. Valon säteet tulvivat sisään ja täyttävät koko huoneen energiallaan. Energia tarttuu, tunnen itseni levänneeksi ja valmiikisi uuteen päivään. Saan toimia aivan oman aikataulun mukaan. Ei ole kiire minnekään. Aamupalaksi pala täydellisyyttä - niin maun kuin näön ja mediaseksikkyydenkin puolesta. Ei löydy mitään syytä valittaa. Voisin elää tämän aamun koska tahansa uudestaan. Käpertyä takaisin auringon lämmittämän peiton alle ja kuluttaa koko päivä vain haaveillen.

6 kommenttia :

 1. Mitä ihmettä? Muoviastioissa tarjoiltuna, ja näkökentässä myös liian paljon eri värisiä sekä eriparisia astioita- voit unohtaa tuon visuaalisen puolen ylistämisen, mitä korostat blogitekstissäsi. Muuten on erittäin hyvä postaus, toivottavasti osaat ottaa rakentavasti tämän kommentin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pitkään mietinkin viitsinkö tätä julkaista juuri noiden seikkojen takia. Et voi uskoakaan miten itseänikin seikka häiritsi! Mutta puolustukseksi sanon, etten ole koskaan tätä ruuan visuaalista kauneutta osannut luoda. Minusta se on jopa hieman turhaa. Poistuin tämän kuvan julkaisun myötä todellakin mukavuusalueeltani! :D Mutta kiitos palauteesta, kiinnitetään jatkossa enemmän huomiota!

   Poista
  2. onneks aina ei tartte olla täydellinen

   Poista
  3. Hyvinkin hyvä pointti! Milloin me sitä muka oltaiskaan?

   Poista
 2. Sun blogi sai erikoismaininnan mun ''linkkaa blogisi'' postauksessa! :)

  http://sweetsweetplanet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, pitää käydä tsekkaamassa! :---)

   Poista