torstai 10. heinäkuuta 2014

Ei liikaa yritystä

Mietin pitkään, mitä tänään tahtoisin sanoa. Jotain, millä on merkitystä, mikä laittaa ajattelemaan. Upeat lauseet ja ajatukset vilistivät ulottumattomissa, kunnes sen tajusin. Miksi yrittää liikoja? Olen kesälomalla ja ensi viikolle on merkittynä vain yksi työvuoro. Olen vapaa ja sen, mitä teen, ei pidä tuntua väen väkisin puserretulta. Tulisi tuntua hyvältä. Ja nyt totta vie tuntuukin.

10 kommenttia :

 1. Ihana postaus kaikin puolin, ja olet kyllä aivan oikeassa, ei sitä aina välttämättä mitään "hienoa" sanottavaa ole, eikä tarvitsekkaan olla! Pakko kysyä, että mistäs olet tuon aivan ihastuttavan hameen löytänyt? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Aina ei vain irtoa tekstiä, vaikka ajatuksia löytyisikin. Sitten jos tekstiäkin tulee niin sitten kuvat eivät ole yhteensopivat ollenkaan syntyvän kirjainmeren kanssa (ovatko täällä muka yleensäkään..). Tällä kertaa todella ajattelin, ettei tästä mitään tule. Mutta taisin olla ainakin hippusen väärässä.

   Ja hameesta. Se on omatekemäni, joten ostopaikaksi voin todeta vain Eurokankaan. :--)

   Poista
  2. Vautsi, on kyllä tosi onnistunut tekele, ei voi muuta sanoa! :)

   Poista
  3. Vaikka ommellessa välillä tuntuu, että mitähän tästä taas tulee, niin kuitenkin lähes poikkeuksetta ne onnistuu! Jos ei tavalla niinkuin suunnitteli niin sitten jollain toisella.. :D Kiitos! :--)

   Poista
 2. Niin siististi menee noi paidan raidat! Silmissä vaan vilisee :D Upeita kuvia muutenkin - taas kerran. Oot ihanan tavallinen ja aito ja kuitenkin niin katu-uskottava ja cool.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kontrastin lisäys sai paidan raidat juurikin vilistämään silmissä. Ja ei muuten ihan vähän vilisekään. Melkein hypnoosiinhan tässä joudutaan.. :D

   Kiitoksia mukavista sanoista! Hyvin tavallinen ja melko aito olen kyllä! Coolius ja katu-uskottavuus ovat yrityksiä, muttaa erittäin kiva jos niissäkin on edes jotenkin onnistuttu!

   Poista
 3. Täytyy varmaan itsekin kokeilla joskus tuota juttua. Siis että kaikkea ei tarvitse sanoa samalla kertaa, eikä aina tarvitse oikeastaan sanoa yhtään mitään. " Vasa vana plurimum sonant" ;)
  JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman kesti selvittää, mitä tuo latinankielinen pätkä tarkoitti, mutta aika hyvä se sitten olikin!! Oikeastaan loistava. Ja ehkä toisinaan myös paikkaansapitävä.

   Kommenttisi oli niin hienosti kiteytetty, etten taida mennä sotkemaan tunnelmaa tämän enempää! :D

   Poista
  2. Yritin vain päteä ja vaikuttaa fiksummalta kuin olenkaan tuolla latinan kielisellä lauseella :D
   JN

   PS. Tuolla on paljon latinankielisiä aforismeja, jos joku sellaisia tykkää lukea. Ja on, vaikkei tykkäisikään. Osa niistä on historiallisten henkilöiden lausumia, mutta sitten on aika paljon ihan uusiakin humoristisia käännöksiä.
   http://www.yuni.com/library/latin.html

   Poista
  3. Aikas hyvä sivusto. Kiitos linkistä! Voi olla, että sitä tulee tässä hyödynnettyä vielä..

   Poista