maanantai 21. heinäkuuta 2014

YO = Yikes, an Ocean

Muutama viikko sitten koin pieniä ahdistuksen tunteita aiheesta syksyllä koittavat kirjoitukset. Onhan sinne vielä aikaa, mitä turhia vielä. Niimpä. Mutta entä jos ei tiedä miten lähteä liikkeelle ja pelkkä lukemisen mainitseminen saa kylmät väreet kulkemaan, itkun kurkkuun. Tahdoin ja tahtoisin edelleenkin sivuuttaa koko asian, nukahtaa ja herätä vasta vuoden päästä. Silloin kaikki nämä turhan tärkeilevät kirjoittamiset olisivat ohi. Läpi on kuitenkin kai rämmittävä. Tässä muutama tsemppi meille:

Tee suunnitelma ja pysy siinä. Etene yksi päivä kerrallaan. Lue se, minkä jaksat. Keskity olennaiseen. Harjoittele sitä, mikä on itselle haaste. Kertaa jo osaamaasi. Sillä sinä kyllä osaat! Kahden vuoden opiskelu ei ole voinut karista sillalta taivaan tuuliin. Ehkä tärkein kaikista, teet parhaasi. Yrität. Se riittää muille, jos se vain riittää itsellesi. Kilpailet omassa sarjassasi, jossa muiden tuloksilla ei ole merkitystä. Mitä ikinä tapahtuukaan, voittaja olet sinä.

10 kommenttia :

 1. Huoh, ite rämmin kanssa epätoivon suossa tän asian kanssa.......voi mälsä miks piti mennä lukioo.......voimia meille, kyllä me jotenki selvitään! Hengissä ainaki :)

  -Emma
  P.s. Ihana Elsa <3 ja ikävä "onneks" ei enää kauheen kauan koulun alkuu................okei se ei oo mikää onni :D onneks voidaan nähä ilma kouluaki, unohdetaan se nyt vielä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks en oo yhtää epäselvä taas.... :D

   Poista
  2. Mä mietin välillä samaa. Mut jokatapauksessa päädyn aina siihen tulokseen, et oisin joka tapauksessa lähteny tähän suohon. ;) Se kasvattaa, ajatellaan niin! Ja aattele sitä tunnetta, kun koko tää ruskeanvärinen erite on ohi! Aaah! Siihen asti tsempataan toinen toisiamme, eikös niin! :--)

   Voi Emma rakas, oot niin hömelö ♡

   Poista
  3. Ulvon (kuin susi) tolle "ruskean värinen erite :DD kyllä mä tuolla lukiossa viihyn, mutta noi kirjotukset on kyllä just sitä just sieltä.......noo onneks meillä on toisemme :) <3

   Poista
  4. Täälläkin ulvotaan hullun lailla! Tuo eritekommentti tuli kyllä aika puskista. Enpä olisi osannut sitä odottaa, mutta joka tapauksessa :D
   JN

   Poista
  5. Mustahan tulee pian susilauman ulvomiskuoron johtaja tällä menolla! :D Ihanaa, että nautitte!

   Poista
 2. Voi ei tsemppiä sulle kirjotuksiin ja muista nauttia jäljellä olevasta kesästä! :)


  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin nautin! Ei siitä lukemisesta voi koko elämää täyttävä asia tulla. Kiitos sulle! :--)

   Poista
 3. Voisitko tehdä postauksen sun kamerasta ja miten kuvaat (millä asetuksilla tms) ja miten muokkaat sun kuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän mä voisin! Nyt vain on sen verran kiireitä, että sitä saattaa joutua hieman odottelemaan. Kiitos paljon vinkistä! :--)

   Poista