torstai 31. heinäkuuta 2014

Every day is a happy day if you just remember to smile.


Joskus kaikki vain menee pieleen, suututtaa. Tavarat putoilee käsistä, imurin letku juuttuu kiinni ovenkahvaan, kiire kiskoo ja käsidesit leviää reppuun. Pikkujuttuja, mutta kovasti vain laittaa mielen kireälle. Näinä hetkinä tulisi vain muistaa, ettei tuollaisilla asioilla juuri ole merkitystä. Kynän voi nostaa takaisin pöydälle ja elämä jatkuu entiseen malliin. Pienet harmit ei tunnu, kun pitää lipun ja suupielet korkealla. Ilo päihittää sattumukset sata nolla. On hyvä olla.

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Heh, tällä elämäntyylillä on hyvä mennä. :--)

   Poista
 2. Välillä tosiaan on niitä päiviä, kun kaikki tuntuu ärsyttävän. Varsinkin huonosti nukutun yön jälkeen on usein sellainen olo, että muut ihan tarkoituksella yrittävät ajaa minut hulluuden partaalle. Liikenteessä edellä ajava kääntyy näyttämättä vilkkua, ihmiset ajelevat ja kävelevät päin punaista, puhelintaan räpeltävä tyttö meinaa ajaa pyörällä eteen jne. Ja silloin minä räyhään yksin autossani niin, että suu käy ja sylki lentää ja tuulilasinpyyhkijät pitäisi siirtää tuulilasin sisäpuolelle. Mutta rauhoitun nopeasti, kunhan pääsen pois kiireestä katselemaan Youtubesta kissavideoita tai ikkunasta varisten askartelua pihapuissa. JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se menee. Aina ei voi olla hyvä päivä, mutta toivon mukaan suurin osa olisi sellaisia. Asennehan se loppujen lopuksi ratkaisee. Välillä saa suututtaa, mutta kyllä se aurinko jossain kohti alkaa paistaa.

   Poista
 3. Onneksi löysin tänne sun blogiin ! Oon nyt lueskellu jonkin aikaa, ja pakko sanoa, että tää blogi poikkeaa hyvällä tavalla muista :) Kerrot myös huonoista päivistä, etkä halua luoda "liian täydellistä" kuvaa. Ihanaa vaihtelua niihin blogeihin, joissa ihkutetaan että jee isi osti michael korsin laukun nimipäivälahjaks ja sit pääsen myös jenkkeihin<3<3<. Ja elämän suurin huoli on, että saako rippilahjaksi varmasti valkosen mopoauton... Siis mikäpä siinä, mutta itse tykkään lukea realistisempia ja ei-niin-pinnallisia blogeja ! Aivan, ja ihanaa, että sieltä ruudun takaa löytyy toinen kirppari-intoilija :D ! Eli pähkinänkuoressa : blogisi on aivan mahtava !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan todella paljon! Miten ihanaa oikeasti kuulla noin mahtavia kehuja! Olenkin pyrkinyt pitämään blogin omanlaisena ottamatta vaikutteita massasta, jossa ei sinänsä ole mitään vikaa. Se ei vain ole omaa tyyliäni. Joten mukava kuulla, että olen pysynyt tavoitteessa. Nyt en keksi enää mitään sanottavaa, olen niin positiivisesti yllättynyt! Tervetuloa! :--)

   Poista
 4. Hei mistä toi ruutupaita on? Oon ettinyt just tollasta syksyä varten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparilta olen sen löytänyt ja itselleni sopivaksi lyhentänyt. Joten valitettavasti en oikein osaa paremmin auttaa. Toivottavasti löydät etsimäsi! :--)

   Poista