sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Posing

Kerran istuin kampaajan mustassa nahkatuolissa. Silmät vielä unihiekassa. Kampaaja kiersi ja kiharsi, väkersi rippijuhlakampausta hiuksiini. Olin aivan omissa ajatuksissani. Jossain vaiheessa hän vain tokaisee: "Näytät aivan mallilta." Mitä, minäkö? Ei oltu tuolla tavalla ennen häkellytetty 15 vuotiaan elämää. Sen kommentin jälkeen oli mukava viettää juhlapäivää.

Ajatus jäi itämään ja tässä ollaan. Tiedän, ettei minusta mallia tule, vaikka ajatuksella onkin välillä hauska leikitellä. Eikä se haittaa. Olen mikä olen. Saan kuitenkin onnekseni kokea mallina poseeraamista hieman pienemmissä ympyröissä, ilman arvostelua ja pudotuskisoja. Pääsin tässä kesällä myös Annin kameran eteen ja tällaista jälkeä saatiin aikaan. Mitä pidätte?

15 kommenttia :

 1. Mitäkö pidämme? No, kampaaja oli oikeassa...
  JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Empä usko. Kiitos kuitenkin! :--)

   Poista
 2. Vou, ihania kuvia! Tuo viimenen on aivan ylisulonen. :-) Ja kyllä tosiaan passaisit malliksi!

  Voisin jokaiseen postaukseen varmasti kommentoida, että ihania kuvia ja ihanaa tekstiä! Kirjotat tosi hyvin, jaksaisin lukea sulta vaikka kirjankin. :-) Jatka samaan malliin!

  http://emmanblog1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos valtavasti Emma! Et tiedäkään, miten nuo sanat lämmitti mieltä. Tällaisen palautteen kanssa todellakin jatkaa eteenpäin, samaan malliin. :--)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia!! Komppaan edellistä komppaajaa, sopisit tosiaan malliksi! :)

  http://more-than-we.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten rohkaisevaa kuulla, vaikken aivan sitä uskokaan. Kiitos sulle! :--)

   Poista
 4. upeita kuvia! varsinkin toi viimeinen! :-)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoshan itseasiassa kuuluu kuvaajalle, minä vain olen ja ihmettelen! :D Mutta kiitos nyt minunkin puolesta!

   Poista
 5. Ihan mahtavia kuvia, ja susta ois todellaki malliainesta! Rakastuin tuohon farkkuliivi-asuun<3


  http://allbeautifullost.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Miten ihanan kannustavia kommentteja! Kiitos sulle Heidi! :--) Ja mä pidän itse myös tuosta asusta! Printtipaita on niin mun juttu!

   Poista
 6. Halusin vielä näin jälkikäteen, kun muut lukijat ovat kai jo siirtyneet uudemman postauksen kimppuun, sanoa muutaman sanan noista kuvista. En ole muoti- tai mallimaailman asiantuntija, joten en osaa sanoa, tulisiko sinusta hyvä malli, mutta sen osaan sanoa, että näytät noissa kuvissa aivan uskomattoman kauniilta. Varsinkin ne metsässä otetut kasvokuvat, kuten kymmenes kuva ylhäältä, ovat aikalailla täydellisen ihania. Voisin tuijottaa niitä kuvia tuntikausia putkeen.

  Mietin todella kauan, pitäisikö tämä viesti jättää lähettämättä, koska en halua, että tunnet olosi epämukavaksi sen takia, että tällainen tuntematon aikuinen ihminen kehuu ulkonäköäsi. Netissä liikkuu kaikenlaisia hyväksikäyttäjiä ja muita lieroja, jotka osaavat olla lipeviä kun yrittävät saada nuorilta naisilta yhteystietoja tai rohkeita kuvia. Toivottavasti et pidä minua sellaisena, mutta ymmärrän hyvin, jos se on käynyt mielessäsi. Varmastikaan tämä ei ollut viimeinen kerta, kun kehuin kauneuttasi, mutta yritän tulevillakin kerroilla tehdä sen "hyvän maun rajoissa" :)
  JN

  PS. Sinun ei tarvitse vastata tähän viestiin, jos et millään keksi mitään sanottavaa. Minäkään en varmaan keksisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keksin vain sanan kiitos. Olen kieltämättä aika häkeltynyt.

   Poista
  2. Heh, lopeta nyt ihmeessä tuo hämmentyminen ja häkeltyminen! Ei näitä meikäläisen juttuja kannata niin vakavasti ottaa, vaikka toki ne vakavissani kirjoitankin. JN

   Poista
  3. PS. Kiitos sinulle siitä, että olet jaksanut suhtautua positiivisesti kommentteihini. Olen varmaan välillä mennyt jutuissani nolon tai naurettavan puolelle, joten arvostan sitä, että olet silti jaksanut olla kohtelias minua kohtaan. JN

   Poista
  4. Tuntuisi aivan liian itserakkaalta vain ottaa tuollaiset vuolaat kehut ja kohteliaisuudet vastaan ikään kuin itsestäänselvyytenä. Sillä niitä ne eivät todellakaan ole! Ja se, mitä kirjoitin jälleen häkeltymisistä oli taas aivan totta! Aion kyllä jatkaa hämmästymistä, mikäli aihetta tällaisiin tunteisiin annetaan. ;) Ja tottakai, kaikkien kommentit ovat saman arvoisia eikä epäkohteliaisuus (ainakaan tahallinen sellainen) ole todellakaan minun juttuni. Joten olehyvän sanominen tuntuu hieman hölmöltä tässä tilanteessa. Aion nimittäin säilyttää hämmästymisen ohella niin ikään kohteliaisuudenkin... :D

   Poista