perjantai 18. heinäkuuta 2014

Luvattoman kivaa

Kun kolme tyttöä ahtautuu pieneen hain kuvin koristeltuun autoon ja lähtee huristelemaan pitkin polttavaa asfalttia, on meno huoletonta. Poppi soi, tuulettimista puhaltaa kuumaa ilmaa, eikä kukaan tiedä mitä päivä tulee pitämään sisällään. Sitä kutsutaan seikkailuksi.

Loistoparkkeerauksen jälkeen matka jatkuu jalkaisin kohti luvatonta oleskelua. Hurjaa. "Kohta toi tulee ja häätää meidät pois." Onneksi ihossa on shinea aurinkorasvaa. Mutta kukaan ei välitäkään. Paitsi minä. Välitän rakkaasta seurasta ja ihanasta päivästä. Tällaista tulee kesän olla.

16 kommenttia :

 1. Voi miten ihanat kuvat ja teksti! :)

  VastaaPoista
 2. Vau! Ihana toi paikka :) missä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä itsekin! :--) Kankaan tehdas Jyväskylässä.

   Poista
 3. Oli aika ihana! Haiauto on muuten taas maisemissa! Pääsi vielä korjaamolta kotia (en ois uskonu) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Go haiauto!! Sillä kierretään vielä hauskoja reissuja, uskon sen! :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Kaunis malli ja hieno paikka on aika mahtava yhdistelmä! :--)

   Poista
 5. Löysin äsken sun blogin ja valehtelematta luin varmaan 10 viimeisintä postausta ja jäin pahasti koukkuun. Tykkään tosi paljo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mää hymyilin niin sisältä kuin ulkoakin päin, kun luin sun kommentin. Ihan mahtava kuulla! Kiitos ja tervetuloa! :--)

   Poista
 6. Nuo klassisen elegantit ja kauniit kasvot sopisivat mielestäni mustavalkokuviin. Ainakin minulle tuli niistä mieleen joku entisaikojen näyttelijätär, kuten Grace Kelly tai Catherine Deneuve. En halua tuputtaa ideoitani, mutta jos tuolle tytölle laittaisi Chanelin huivin päähän, aurinkolasit siihen päälle ja istuttaisi hänet avoautoon kuvausta varten, tulos voisi olla mykistävä. Hai-autokin varmaan riittäisi ;) JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mahtava idea! Ja juu, uskon todella, että noilla kasvoilla kun hyppäisit mihin tahansa niin aika hyvää jälkeä tulee kameran kanssa. Varsinkin sitten avoautoon, tai haiautoon... Katsotaan josko tulevaisuudessa saisimme tällaisen toteutettua.

   Poista
 7. Mikä kamera sulla on ja paljon se maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samsung nx1000 ja objektiivina 45mm f/1.8. Ostin kameran kittiputkella varustettuna sillä pitkään mainoksissa pyörineellä tarjouksella, johon kuului lisäksi samsungin pikku tabletti. Taisin maksaa tästä neljänsadan euron luokkaa ja olen todellakin ollut jokaisen sentin maksamiseen erittäin tyytyväinen! Tykkään kovasti!

   Poista
 8. Voi Siiri!!!!<3
  Tarviiko ees sanoo muuta, kato nyt sitä<3 (:

  -Emma

  VastaaPoista