lauantai 23. elokuuta 2014

Brändityttö -96


Maksatko mieluummin kympin täydellisestä paidasta vai triplasti saman verran lähes vastaavasta, jota vain sattuu koristamaan tulitikkuaskin kokoinen kangaspala? Piileekö vaatteen hienous merkissä vai ulkonäössä? Onko vaatteen merkillä ylipäätänsä väliä?

Olen aina hieman pyöritellyt silmiäni veljeni merkkivöyhötyksille. Nyt jos huppari on Puman niin se on ehdottoman out, mutta muutama vuosi sitten se oli ainoa oikea brändi. Puma, Nike, Adidas. Mitä väliä? Toisinaan tuntuu, ettei huokea hinta takaa edes laatua. Miksi niin monet sitten keventävät näihin tuotteisiin kukkaroaan? Ryhmään kuulumisen paine, esikuvat ja hyvän maineen merkit. Ehkä niissä piilee merkkien merkitys.

En tiedä mikä minuun meni eräs päivä kirpparilla. Marssin nimittäin päättäväisesti ulos kuvissa näkyvä paita sekä toinen samantyylinen ystävä kainalossani. Siis mitä, eihän merkillä pitänyt olla minulle mitään merkitystä? Sovituskoppiin mennessänikään ei ollut epäilystä ostopäätöksestä. Siinä tuntui silloin olevan ja on edelleen vain se joku juttu. Olen kuullut, että tämä on cool. Nyt olen itse cool. Hah, empä tiedä. Ehkä vain on minussakin aina pitänyt majaa pieni brändityttö.

4 kommenttia :

 1. eikä miten ihanii kuvia! :--) ja sun blogis vaikuttaa tosi kivalta ja teksti + kuvat on laadukasta, joten taidan liittyä lukijaks! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa palautetta, tuo oli erityisen kannustavaa kuulla! Kiitokset Emma ja toivottavasti viihdyt! :--)

   Poista
 2. Uppouduin koko aamuksi lukemaan tätä sun blogia. Ihan huileita kuvia ja mahtavaa tekstiä! :-) Pakko kysäistä, että millä kameralla ja objektiivillä kuvaat?
  Kiitos ihanista lukuhetkistä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, kiitos sulle! Oli ihana lukea kommenttisi! :--) Voiko mun pikku blogini muka olla noin mukava lukukokemus!? Hassua. Ja kamerana toimii samsung nx 1000 ja obektiivina 45mm f/1.8.

   Poista