sunnuntai 17. elokuuta 2014

Språkkurs i Sverige part 1

Kuvatulva on mahdoton ja ajatuksesta ei saa kiinni. Nämä ovat tällä hetkellä päällimmäiset mietteeni kymmenestä vuorokaudesta, jotka vietin naapurimaan puolella kieltä oppimassa. Ja millaista se sitten oli? Parempaa kuin olin osannut kuvitellakaan! Ihmiset olivat sydämmellisiä ja omaan korvaani heidän puheensa kuulosti ihanan pehmeältä. Maisemat huokuivat maaseudun tuntua ja koulu, jossa asuimme, oli jo vanha mutta erittäin viihtyisä. Kurssin aikana vierailimme muutamissa eri kohteissa aina maatalousoppilaitoksesta Ruotsin rivieraankin ja ne yllättivät erittäin positiivisesti - kanssakurssilaiset kuitenkin sitäkin enemmän. Meillä oli erittäin hyvä tiimi ja lisäksi myös säiden säätäjä oli puolellamme! Kaiken kaikkiaan elämä siellä oli ihanaa ilman arjen velvoitteita, tuttuja rutiineja tai huolta mistään. Voisin koska tahansa palata takaisin!

12 kommenttia :

 1. Wau, niin unelma!!!! Ja aivan sairaan hienoja kuvia..!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo todella mainio kokemus!! Nämä on näitä pienen koulun etuja. On tavallisillakin tallaajilla ja opiskelijoilla mahdollisuus päästä matkoille mukaan! Suositelen kyllä lähtemään, mikäli mahdollisuus osuu kohdalle! :--) Kiitos Milja kommentista!

   Poista
 2. Oih! Ihanan tunnelmallisia kuvia <3 Varsinki toi akta igelkotten-kuva oli niin hellyttävä :D

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia sulle ihanista sanoista! Mustakin se kyltti oli aivan älyttömän suloinen ja siksi ikuistamisen arvoinen! :--)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Suomi on kyllä niin omituinen kieli: ihan sairaita kuvia kyllä! Ehe, eivaan, leikki leikkinä. Itsekin sanon aina noin! Kiitokset positiivisesta palautteesta! :--)

   Poista
  2. Mua naurattaa! Pakko kertoa että ollaan Juliaanan kans melkeen naapureita ja siks varmaan samanlailla kommentoitiinki XD

   Poista
  3. Niimpä, ehkä teidän kulmilla on ihan oma sairasmurre. :D Ja eikös naapurien toinen nimitys ole aina-samaa-mieltä-ylimmät-ystävät? Jooei kyllä ihan aina..

   Poista
 4. Ihania kuvia ja ihana sun asu! Sopii sulle oikeesti tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kiitän oikein runsaasti! Maxihame ei vain kovin usein näyttäydy kuvissa edukseen, mutta voi kun ne ovat niin mukavia päällä! Ei ainakaan tarvitse varoa vilauttelevansa! :D

   Poista