perjantai 15. elokuuta 2014

Summer Moments

Koulu alkoi ja arki palasi kuvioihin. Se on ihan mukava asia, vaikka tulen kyllä ikävöimään lomaa, kesää ja kaikkea ihanaa siihen liittyvää. Ikävöin jo tälläkin hetkellä. Millainen kesä 2014 sitten oli? Sitä viimeisen lomapäivän iltana perheen kanssa pohdittiinkin ja tulin tulokseen, että erittäin hyvä, onnellinen.

Ehdin tekemään niin monenlaisia asioita: isostelemaan, tapaamaan ystäviä, kummityttöä ja sukulaisia. Kävin asuntomessuilla sekä kaksi kertaa huvipuistossa, näin monen monta ihanaa auringonlaskua ja ehkä ihanimman elokuvan koskaan. Istuskelin mökkilaiturilla, juoksentelin pitkin Piteån maalaismaisemia ja fiilistelin partion parissa. Nautin picnicistä katolla, rullailin lonkkarilla toisinaan hieman kielletyissäkin paikoissa ja elin unelmissa. Kaiken tämän lisäksi ehdin vielä tekemään töitäkin. Huh. Maisemat kiisivät ohitse kerta toisensa jälkeen, hetket näyttivät kauniilta ja minä tunsin itseni vapaaksi. Näillä eväin on hyvä jatkaa pitkin alkavaa lukuvuotta, joka tuo varmasti elämään uusia tuulia. Tunnen sen.

13 kommenttia :

 1. aivan ihania kesäfiilistelykuvia! oot kyllä niin lahjakas valokuvaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli todella paljon! :--) Enpä ole koskaan itseäni kovin lahjakkaana ajatellut. Kamera käteen ja painallus vaan! :D

   Poista
 2. Herran jestas miten hienoja kuvia! :-) valo, muokkaukset (oletan että näitä on muokattu?), fiilis, mikä näistä kuvista välittyy... Oon ihan sanaton! Vau!

  http://miukunen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, on kuvat muokattu. Jos sä olet sanaton niin kyllä minäkin. Kiitos aivan suunnattomasti! Ihanaa kuulla onnistuneensa! :--)

   Poista
 3. Aivan sairaan mageita kuvii nää!! Mikä kamera ja objektiivi sulla on :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameravarustukseni on samsung nx 1000 ja 45mm f/1.8. Loistava paketti mielestäni!

   Poista
  2. Ja kiitoshan tässä unohtui sanoa! :--)

   Poista
 4. Oon löytäny tänne sun blogiin vasta vähän aikaa sitte, mut nyt päätin tulka tunnustamaan et oon ihan koukussa sun kirjotustyyliin ja kuviin! ♥ jatka samaan malliin t. uus lukijas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenny! Ihana kuulla tuollaisia sanoja! ♥ Olet kovin lämpimästi tervetullut!

   Poista
 5. Pyörä karkas, voi ei! Lempparikuva! On kyllä mahtavia otoksia taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin vallan mainio otos! Tulee hymy huuleen, kun sitä katselee. Kiitos Emilia!

   P.s. En ole unohtanut sinua, vastaan kyllä kunhan aikaa liikenee! Tiedät mistä puhun! :--)

   Poista
 6. kuinka monella riparilla olit isosena ja mikä oli se elokuva mistå tykkäsit niin paljo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä kesänä olin yhdellä riparilla. Ja elokuva oli se supersuosittu Tähtiin kijoitettu virhe. En ole mikään kokenut elokuvateatterikävijä, mutta mun mielestäni tuo oli aivan loistava. Itketti, hymyilytti ja naurattikin sopivasti. Tarinaan pystyi eläytymään todella hyvin ja vielä sen parin tunnin jälkeenkin olisin vain voinut katsoa lisää! Ihana elokuva, voin vain suositella!

   Poista