keskiviikko 6. elokuuta 2014

Onnellinen on se, jolla on aikaa elää

Aika on rahaa, niinhän sitä sanotaan. Se, joka on ahkera ja ehtii paljon, saa huomattavasti aikaan, pääsee elämässä eteenpäin ja saavuttaa etappeja. Se on tietysti tärkeää. Mutta mielestäni yhtä tärkeää on toisinaan unohtaa sellaiset asiat. Kiire, uutteruus ja tulokset. Pelkästään niitä ajattelemalla, niihin tähtäämällä ei voi mielestäni elää onnellisesti. Toisinaan täytyy vain antaa ajan kulua ja fiilistellä. Tehdä, mitä mieli tekee tai olla tekemättä mitään, jos siltä tuntuu. Sitä kutsutaan elämäksi, sitä kutsutaan onnellisuudeksi. Päivän, jona nämä kuvat otettiin, haluan muistaa onnellisena. Sitä se nimittäin olikin.

Haihattelua ja turhanpäiväistä löpinää? En tiedä, mutta minulla ei ainakaan ole mitään hyvää mieltä vastaan. Sitä siis kaikille juuri tänään.

17 kommenttia :

 1. Sairaan ihania kuvia, sovit niin hyvin taustaan! :)


  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia ja tuo paikka on upea!! Kolmanneks viimeinen on aivan ykköslemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! :--) Jännittävää, koska itse tykkäsin siitä melkein vähiten ja jopa mietin laitanko sitä tähän ollenkaan!

   Poista
 3. ihania kuvia<3 kiitos noista sanoista! just niitä tarvitsin just nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olehyvä vain! Voimia sulle Jenna! :--)

   Poista
 4. Ihanat vaatteet, mistä toi paita on? :-)

  Ps. Katoin ton sun videon nytte, aivan ihana oli sekin! Mielenkiinnolla kattoisin kyllä lisääkin videoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Olen tehnyt paidan itse, joten valitettavasti en osaa sanoa ostopaikaksi muuta kuin eurokankaan kilotavarakankaat. :D Ja mitä videoon tulee, pidättäydyn ainakin toistaiseksi aivan näissä tavan postauksissa. Kiitos kuitenkin kiinnostuksesta!

   Poista
 5. Voi niin ihana paita ja koko asu ja kuvatkin! Samaa kysyisin ku Emma ^ , mistä tollasia paitoja saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milja jälleen! :--) Valitettavasti joudun sullekin sanomaan, etten osaa mitään kauppaa mainita. Eurokangas ja saumuri on kaveri!

   Poista
  2. Vitsi oot taitava! Vau :)

   Poista
  3. Annas kun hieman kerron paidan tarinaa. Siitä oli tulossa mekon yläosa, jossa selkäosan olisi tullut nousta ihan tavallisesti korkealle aina niskaan saakka. Minäpä kuitenkin menin asettelemaan kaavat aivan miten sattuu kankaalle ja vielä ompelemaankin viritelmän, kunnes huomasin jotain pahasti olevan pielessä. Se oli jo melkein lentämässä roskikseen ennenkuin tajusin, että siitähän saa tuollaisen crop-topin. Että sellainen taidonnäyte.. :D

   Poista
  4. Oho! :D No todella kiva se on nuinkin!

   Poista
 6. Niin totta mitä kirjoitit! Joskus vaikeinta voikin olla se että osaa välillä levätä ja olla vaan. Ainakin ite oon kuitenkin huomannu et kiire ei kovin nopeasti lopu, ellei itse tee asialle mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä. Työ se ei tekemällä lopu. Eikä kiire sekään - ainakaan lisää kiirehtimällä. Täytyy muistaa ottaa sitä omaa aikaa, vapaata.

   Poista
 7. aivan ihania kuvia ja upee blogi, jään seuraamaan! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Emilia! Ja valtaisat tervetulotoivotukset! :--)

   Poista