keskiviikko 13. toukokuuta 2015

#yolo

farkkutakki carlings / paita seppälä / hattu seppälä / housut kirppari / kengät vans

Aina pitäisi olla kiinni hetkessä, elämässä. Tulisi elää kuin viimeistä päiväänsä yhtyen ajatukseen, joka painottaa, ettei aikaa löydy hukattavaksi. Hokea sitä muillekin kuin muistutuksena. Itseämme muistuttaaksemme. Täysillä kun mennään, ei mitään tule missattua. Hetkiä, elämyksiä ja saavutuksia. Näitä maailman anteja, rakkauden ja ilon anteja, nuoruuden anteja ahmiessa pysymme menossa mukana. Ja siitä tavallaan pidänkin.

Mutta tänään en jaksa. Ehkei aina tarvitsekaan.

Sade vetää taivasta harmaana verhona kohti tannerta. Valun, kulkeudun veteen liuenneena eikä järjen mukaisilla vastusteluilla ole mitään vaikutusta. Varjoni laahustaa pitkin tyhjää taloa. Kokkiohjelmia ja amerikkalaista hömppää. Tässäkö on tämä päivä? Ilman mitään järkevää tekemistä tai aikaansaannoksia? Turhuus. Kai se vain täytyy hyväksyä. Rauhoittaa olo ja vain hyväksyä. Tänään lepään ja kuuntelen pisaroiden tasaista rummutusta. Ehtii sitä huomennakin olla olemassa.

20 kommenttia :

  1. Tuo on vaan niin totta. Ne päivät, jollon ei tee oikein mitään tuntuu turhilta ja sitte ku tekee jotain siistiä tai monia asioita on vasta oikee päivä. Välillä pitää vaan olla niitä oleilu päiviä ja toisaalta on nekin omalla tavallaan mukavia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tekstini pointti tuli esiin! :--) Ja olet juurikin oikeassa. On melkoista menoa, jos paahtaa sillä otsikossakin näkyvällä elämänasenteella päivästä toiseen. Elämänasenteella, joka nyt on jo jonkin aikaa ollut niin in ja pop. Välillä on syytä vähän hidastaa, vaikka satalasissa-meiningin jälkeen sellainen tuntuisikin kunnon välikuolemalta ja turhuudelta. Fakta on se, ettei kukaan jaksa koko aikaa.

      Poista
  2. Sulla on niin mahtava asenne elämään että oon oikeesti vähän kateellinen! Sun tyyli on kiva kans ja kuvista tykkään erityisen paljon:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua. Olenhan minä ihan positiivinen tapaus, mutta en nyt tätä asennetta ihan kadehdittavaksi suosittelisi. Omaan asenteeseen voi nimittäin onneksi ainakin hitusen vaikuttaa! :--) Ja mitä kehuja. Olen kovin ymmälläni ja otettu. Kiitos sulle! :--)

      Poista
  3. Vau, aina niin upeita asukuvia! Nää antaa mulle ihan hirmusesti inspiraatiota. :) Tykkään sun elämänasenteesta, niin moni sais ottaa siitä esimerkkiä. Toi postauksen viiminen lause jäi jotenkin päähän ja toi mulle sellasen fiiliksen että tosiaan, eihän tässä ole kiire mihinkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan Milja, minkälaisen kommentin osasit kirjoittaa! En edes tiedä, miten vastata. Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos! :--) Et uskokaan, miten hyvältä antamasi palaute tuntui! Jatkakaamme siis samaan malliin, eikö. ;--)

      Poista
  4. Kävin katsastamassa tilanteen ja kuinka yllätyinkään! Kiitos vielä huisisti! :--)

    VastaaPoista
  5. Niin hyvin kirjotettu! Toi on niin totta, et päivät jolloin ei tee mitään on niin tylsiä. Mutta sit ku miettii, että jos joka päivä ois hirveesti menoo ja vilskettä niin jaksaisko sitä ja oisko se enää niin kivaa? Ihailen sun elämänasennetta ja saan sun postauksista itellekki semmosen hyvän fiiliksen, että esim nyt kun vaan on kotona lahnailemassa koko päivän nii tuli tästä postauksesta niin hyvä fiilis ja semmone et ihanaa kun ei oo tekemistä:) ps. Oot tosi kaunis ja sulla on aiva ihania vaatteita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava kuulla! :--) Eihän sitä jaksaisikaan. Jotta meneminen ja reissaaminen olisi siistiä erilaisuudellaan, täytyy musta välillä olla sitä tavallistakin olemista ja tavallista elämää. Täytyy välillä lähteä kotiin, jotta voi tulla takaisin.
      Myös te ihanilla kommenteillanne inspiroitte ja tsemppaatte mua tekemään tätä! Kiitos niin paljon! :--)

      Poista
  6. Prrr... Haloo? Jaaha. Elsa, 70-luku soitti ja haluaisi tuon hatun takaisin (prrr.... viittaa lankapuhelimeen, siis sellaiseen, joka oli entisaikojen suomalaisten talojen eteisten pöydillä ja johon lähimpänä ollut perheenjäsen vastasi sukunimellään).

    VastaaPoista
  7. Mä olen halunnut kuulla tämä biisin 90-luvulta asti..

    https://www.youtube.com/watch?v=LYssmFUf4B8
    :)

    VastaaPoista
  8. Siis ihan oikeasti. Tuo sinun hattusi on ihan kamala! Kuuntele tämä biisi ja päätä, kannattaako sinun pitää hattua vai ei

    "https://www.youtube.com/watch?v=kIrcxGdyUdk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappale ok ja hattu edelleen mielestäni ihan helmi. Kiitos kuitenkin palautteesta.

      Poista
  9. Turtles
    https://www.youtube.com/watch?v=mRCe5L1imxg
    So happy together

    VastaaPoista
  10. Oi että, siis niiiin kivat noi sun housut! Ihan täydelliset, ja sopii sulle hurjan hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin kuumeisesti raaskisinko leikata ne shortseiksi...Tykkään niistä itsekin nimittäin tuollaisina. Kiitos paljon Juulia! :--)

      Poista
  11. Tulin pistäytymään vierailulla täällä blogissasi, kiitos kun jätit blogiini linkkiä! Täällä näyttää oikein kivalle!
    Jään lukijaksi, hauskaa viikkoa sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihana kuulla! Kiitos Sanna! :--) Niin ja tervetuloa tänne!

      Poista
  12. En kestä, miten ihana persoona olet! Ja niin kaunis! Ihania kuvia, ihanaa tekstiä, ihana asenne. Jäin ihan selailemaan sun blogia pidemmäksikin aikaa.. :-) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua kuinka ihastuttava kommentti! Niin ilo lukea tällaista palautetta! :--) Tekee täsät hommasta niin paljon palkitsevampaa. Kiitos herttainen Pauliina! :--)

      Poista