keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Valmiina








"Vielä kun saisi ajokorttisotkun selvitettyä, löytäisi muutaman ystävän, omalta tuntuvan seurakunnan ja kruiserin, ei mikään voisi pysäyttää.", kirjoitin facebookissa puolentoista uudessa kodissani vietetyn viikon jälkeen.

Jokunen viikko sitten kruisaillessani tasaista asfalttia upea auringonlasku taustalla kajastaen tajusin, että se hetki oli koittanut. Kului vain kuukauden päivät ja kaikki puutteet täyttyivät, asiat löysivät järjestyksen. Paikallinen varsinainen ajokortti sujahtaa taskuun toivottavasti hyvin pian, juurikin ne muutamat ystävät ovat ilmaantuneet elämääni, ihana seurakunta löytyi ja kukkakuvioinen herttainen menopeli eksyi matkaani kuin sattuman kaupalla. Jaksan aina vain ihmetellä.

Kuten sanottua, ei mikään voisi enää pysäyttää tätä mimmiä. Seikkailut, olen valmis ottamaan teidät vastaan.

17 kommenttia :

  1. Sun blogi on vaan niin ihana. :)

    VastaaPoista
  2. ihan älyttömän ihanat värit näissä kuvissa ja tunnelmakin on ihastuttava! ja susta nyt puhumattakaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua, mitin vielä julkaisuhetkelläkin olisiko pitänyt muokata kaikki kuvat uudelleen. Mukava siis kuulla, että siellä pidettiin! :--)

      Poista
  3. Ihana teksti ja ihanat kuvat! :)

    VastaaPoista
  4. vau miten ihania kuvia! oot niin suloinen ja kaunis!:')

    VastaaPoista
  5. Oi että! Sulla on vaan niin ihana tyyli ja muutenkin ihana blogi!

    VastaaPoista
  6. löysin joku aika sitten blogisi ja täytyy sanoa että tää on kyllä niiiin älyttömän kiva blogi! lukiessa tulee positiivinen mieli ja jää vain odottamaan lisää postauksia. oot älyttömän taitava kirjoittamaan, kuvat on ihania ja sä vaikutat tosi symppikseltä! jään lukijaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kovin kiitollinen sun ihanasta kommentista! Mukava, että juuri sinä olet löytänyt tiesi tänne! :--) Sait mut hymyilemään.

      Poista
  7. Mietin tosi pitkään, että minkä ihmeen takia mä ajattele sinua koko ajan---siis ihan päivästä päivään. Ja badabing! Sä muistutat tosi paljon "70ś Show'n" "Donnaa" eii näyttelijä Laura Preponia½ You're a spitting image of Laura Prepon!

    VastaaPoista
  8. apuaapuaapua mitä tämä on ? oon selaillu sun blogia muutaman kuukauden (uskaltauduin vihdoin kommentoimaan) ja pakko sanoa, että suorastaan rrrrakastan blogiasi ! hehheh hassua sanoa, mutta tää postaus sai mun sydämen sulamaan, siis nää kuvat oli jotenkin niin hellyyttäviä ja ai että sinä olet kaunis <3 saanko vielä kysyä, että mikä kamera sulla on ? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että kommentoit! :--) Sait mut kyllä hyvälle bloggaustuulelle! Ja vähän ehkä punastumaan kaikista noista kauniista sanoista! Kiitos paljon siis sulle! Ja mun oma kamera on samsung nx1000, jolla suurin osa kuvistani on otettu. Kuitenkin tän postauksen kuvat on mun kaverin Canonin jälkeä.

      Poista
  9. Aivan mielettömän upeita kuvia! Näissä tiivistyy syksyn olemus. ♥

    VastaaPoista