perjantai 13. syyskuuta 2013

Luumut ja tajunnan virtaa

[0] Olen jo muutamana päivänä saanut syödä ehkä maailman parasta kalakeittoa. Myös omenapiirakka, makaronilaatikko ja marjarahka on hyvää. Kotiruoka omnom. Numero ei siis viittaa mitenkään arvosanaani asiasta.
[1] Ensimmäinen tämän syksyn koe ohi. En voi sanoa sen menneen hyvin, mutta tulipahan tehtyä. Milloinhan täytyisi laittaa käytäntöön äitin neuvo. "Ainahan voi jättää lukion kesken." Ihanan kannustavaa. Ei, koulussa on oikeasti ihan kivaa.
[2] Rakastan lapsia. Olin tänään vahtimassa naapurin kolmea touhottajaa ja voi kyllä se on mukavaa. Saa ihan luvan ja ajan kanssa istua lattialla leikkimässä legoilla, hypätä keinusta ja juosta lapsia karkuun hippasleikissä. Kuka nyt siis olikaan vahtimassa ketä?
[3] Olen totaalisen koukussa tablettiini. Se on lähes kasvanut käteeni ja alan pikkuhiljaa huolestua. Miten meinasin saada kokeisiin luettua, jos en saa sitä irtoamaan? Toisaalta se toimii ihan hyvänä motivaattorina: "Lue vielä yksi rivi, niin saat hetken pelata candy crashia." Taidan olla vieroitushoidon tarpeessa.
[4] Mua on purrut sisustuskärpänen. Eihän kärpäset pure, tietääkseni.. Tykkään ennen nukkumaanmenoa leikitellä ajatuksella omasta pienestä ja valoisasta kerrostaloyksiöstä, sen pohjapiirrustuksesta ja yksityiskohdista. Herää pahvi, ennen sitä jos vaikka hoitaisit ne koulut loppuun.
[5] Odotan niin niin kovasti, että saan kamerani takaisin. Mitä vikaa ihastuttavissa luumukuvissa sitten on? Sepä se. Silmänruokaa parhaimmillaan. Jooei.

Ihastuttavaa viikonloppua!

2 kommenttia :