keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Mä viheltelen vaan

huivi ginatricot / neule h&m / hapsutoppi by me / farkut ginatricot / kengät converse

Mun mielen päällä ei ole nyt mitään muuta. Mä olen vain niin onnellinen. Sain kuulla uutisen, mikä sai mut sekoamaan lopullisesti. Takeltelin sanoissa, tanssin ja lauloin (ja tulin tietysti heti tänne päivittelemään). Usein olen onnellinen, mutta en muista milloin viimeksi näin onnellinen. Jokaisen pitäisi saada kokea tämä tunne! Unohtui koulu ja murheet siltä seisomalta. Voisin halata nyt ihan jokaista paikalle sattuvaa!

Koulusta, kun kotiin selvisin paistoi aurinko enemmän kuin viime viikkoina yheensä. Nappasin heti kameran ja koiran ja suuntasin ulko-ovelle. Kun sen auki tempaisin, satoi taivaan täydeltä tiskirättejä. Voi miksi kävi näin sinä sään ja ilman säätäjä? No pian se aurinko taas alkoi paistaa ja tätä vuoristorataa jatkuikin sitten koko loppu päivän. En tiedä oliko tämä se Keski-Suomen erikoinen vai saatiinko samanlaiset sääolosuhteet kokea muuallakin. Jokatapauksessa meterologiElsa kiittää ja kuittaa sadekuurojen välissä räpsittyjen kuvien kera.

Ja te uteliaat, jotka nyt mietitte mikä minut niin onnelliseksi saa. Saatte tiedon hieman myöhemmin. Aion tehdä ihan oman postauksensa aiheesta. Tiedän, tietämättömyys on ehkä maailman kamalinta.

8 kommenttia :

 1. Voi, nää sun postaukset saa mut aina niiin hyvälle tuulelle! :) ps. Täällä ainakin majailee yks erittäin utelias, kerro pian!

  VastaaPoista
 2. Voi, ihana kuulla!! ♡ Hih, toivottavasti saan pian sen aikaiseksi! ;)

  VastaaPoista
 3. Äääää Elsa et voi tehä tätä haluun tietää mikä se juttu on :( ja ihania kuvia varsinkin toi eka lehti kuva ja noi missä seisot puskassa <3 :)

  -Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eiköhän tuo selviä ;) Kiitoksia ihana Emma ♡

   Poista
 4. ihania kuvia, toi eka on sairaan upee !:)

  VastaaPoista
 5. Tulin niin onnelliseksi kun luin näitä sun postauksia, on mulla sitte ihana ja superkaunis ystävä!!<3 <3
  (p.s. thanks Daddy) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mistäs on Ella paikalle löytänyt?? Kiitos samoin, oot ihana ♥ (Jep) ;)

   Poista