torstai 5. syyskuuta 2013

A sailor or a robber

paita by me / farkkutakki kirppari / farkut ginatricot / huivi diy / reppu minilaukku

Asu tältä viikolta. Aamulla ajattelin olevani todellinen merimies raitapaitoineni, mutta koulussa tajusin kaulassa olleen ketjukaulakorun. Tietysti unohdin sen (ja jaloissa joka päivä kulkevat conssit) kuvata, mutta löytyy kyllä aiemmista postauksista. Nauroin mieleyhtymälle, mutta olinko sitten vankikarkuri, merten kauhu vai en kumpaakaan. Sen päättäköön jokainen itse. 

Mua nauratti hillittömästi myös kuvaillessa. Yritä siinä sitten pitää pokka, kun toinen kutsumattomista assistenteista kurkistelee kulman takaa ja toinen vinkuu ympärillä pallo suussa. Eipä ole karvakuonot vielä päässeet kunnolla täällä esiintymään, mikä johtuu osittain haastavuudesta kuvata kyseisiä tähtiartisteja. Tässä olisi kuitenkin mahtavasti lavastettu otos, jossa kerrankin pysyivät paikoillaan. Vendi(4v.) ja Viljo(1v.) ovat kaverukset nimeltään. Meidän vanha rouva ja vili vilperi.

4 kommenttia :

 1. Sulla on aivan älyttömän upeet hiukset !! Ne on aina niiiiin kivan kiharalla, tai tuollasilla luonnollisilla :) IHANAT <3 ja olet todella kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle! Et tiiäkään piristit! Letillä ne on yön ollu. Ei ihan luonnostaan noin kiharalla ole, vaikken kyllä pistäisi pahakseni vaikka olisikin! :-----)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo farkkutakki <3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä onnenpotku löytää se! Kiitos paljon! ♥

   Poista