tiistai 12. elokuuta 2014

Vesi

Vettä sataa kuin ämpäristä kaataisi. Kuin Esterin perseestä. Ulkona on koiranilma. Kaatosade. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, vaan harva taitaa tätä lasta todella rakastaa. Rapa roiskuu, ilma haisee kastemadoille. Vesipisara valuu pitkin hiuksia, kasvoja. Sekoittuu kyyneliin. Kyyneliin, jotka eivät ole kuitenkaan merkki surusta. Päinvastoin. Kuulun siihen harvojen joukkoon, joka pitää siitä kun vesi piiskaa maankamaraa, rämisee peltikatolle. Olen sopivasti onnellinen juuri. Vedän jalkaan pinkit kumisaappaani ja lähden tutkimusretkelle. Mistä löytäisin vesilätäkön syvimmän? 

7 kommenttia :

  1. Kivoja kuvia ja hienoo tekstiä.pystytkö jo antamaan linkin siihen videoon?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi anteeksi niin paljon! Olin aivan unohtanut!! Tässä se nyt olisi:
      https://www.youtube.com/watch?v=QqjK5yj08qE&list=UUrs7BW7abZ5iX20kSRETPUA

      Ja kiitoksia ihanasta palautteesta!

      Poista
  2. Voi kuule ei todellakaan haittaa! Tuskin olemme ensimmäisiä tai viimeisiä, jotka tuollaista sivupalkkisysteemiä käyttävät. Minulle siis on samantekevää kopioitko idean täältä, muualta vai keksitkö itse. Toisaalta olen kyllä hieman imarreltu, jos olet täältä vaikuteita saanut.. Sitä paitsi, tykkään tuosta ideasta kovin, joten miksipä ei laiteta hyvää kiertoon. Tsemppiä alkuun ja siitä eteenpäinkin! :--)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja hyvä!! :)

    VastaaPoista
  4. Nyt lopetan blogisi lukemisen tähän..... en kestä enään, koska olen korviani myöten rakastunut sinuun Elsa... oma vika, miksi Tulin tänne... -Fantasia maailma on niin hullua, ja tästä kärsii vain itse, kun antaa sille vallan... olet liian ihana, ja kaunis.. häivyn nyt

    VastaaPoista