perjantai 12. syyskuuta 2014

Miss Glossy 2014

"Rakastan valokuvaamista ja etenkin kameran edessä tunnen olevani vahvoilla. Jo pitkään olen halunnut saada kosketuksen mallin töihin alan ammattilaisten seurassa ja mikä olisikaan parempi mahdollisuus kuin tulla valituksi seuraavaksi Miss Glossyksi. Positiivinen elämänasenne vie eteenpäin - minussa on potentiaalia. Tämä on askel kohti unelmaani."

Kuka leikkiin lähtee, se leikin kestäkööt. Nyt juuri on sellainen olo. Laitoin nimittäin hakemukseni Miss Glossy 2014 kilpailuun. Tiedän tämän olevan aivan huikea mahdollisuus, mutta samaan aikaan tiedän, ettei minulla ole siihen rahkeita ilman teidän apua. Mikäli siis koet olevan oikeutettua, että pääsisin hiusstailistin käsiin sekä kuvauksiin Lontooseen, anna äänesi täällä. Olen jo etukäteen erittäin kiitollinen.

//Ihastuttavaa viikonloppua kaikille!

14 kommenttia :

 1. Oon yrittänyt äänestää sua nyt ehkä 10 kertaa eikä vaan toimi. Aargh. Niin simppeli homma pitäsi olla, mutta ei sitten. Ehkä yritän vielä huomenna. Tsempit kisaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tulla vielä uudestaan kommentoimaan, kun huomasin, että tietotekniikkaan turhautuneena tuli kommentoituakin jotenkin äkäiseen sävyyn. Siis todellakin, tässä on oikeaa elämänasennetta. Että mennään ja tehdään, kun sydämessä alkaa kutkuttaa. Uskalletaan, koska myöhemmin kaduttaa.

   Sussa on todellakin ainesta ja ääneni (jos nyt saan sen ikinä onnistumaan. En oikeesti käsitä, mikä tässä mättää) on sulle juuri sen takia, että sen ansaitset. Ei siksi, että tuntisin velvollisuutta auttaa lempparibloggaajaa. If u know what I mean :)

   Ja vielä. Kihisen oikeasti raivosta alemman JN:n kommentin vuoksi. On täysin käsittämätöntä, että aikuinen ihminen käyttää niin paljon aikaa ja vaivaa toisen kiusaamiseen. Niin että on mahdollisimman inhottava ja ällöttävä, muttei kuitenkaan voida ehkä vielä syyttää häirinnästä. Kyseisen henilön nimimerkin ensimmäinen osa on siis harvinaisen kuvaava.

   Poista
  2. Voi elämä, anteeksi spämmäys. *Uskalletaan, koska muuten myöhemmin kaduttaisi.

   Poista
  3. Voi kiitokset sinulle ihana! Ajattelen itsekin, että en voi ainakaan menettää mitään. Paljonhan tuonne hakee ihmisiä, mutta mikäli se paikka on minua varten, niin se sieltä kyllä aukenee. Tämä on asia, jonka oikeasti haluaisin kokea joten sanojasi lainaten: "Uskalletaan, koska myöhemmin kaduttaisi." Ehdottomasti.

   Olen ymmärtänyt, että äänestäminen onnistuu vain facebookiin kirjautumalla äänestys painikkeen painamisen jälkeen. Voin olla kyllä erinomaisen väärässäkin, koska ei tämä tekniikka oli ihan se oma ala. :D Toivottavasti saat äänesi kuuluviin ja yhteistyön elektroniikan kanssa toimimaan.

   Minä olen kyllä menettänyt toivoni ja ymmärrykseni tämän sikamiehen kanssa. Todella ikävää, mikäli onni elämään syntyy toiselle tuottaman pahan mielen kautta. Tai sellaisen yrityksen. Saisi minun puolestani jo siirtää itsensä ja törkeytensä muualle. No, itsepä olen valinnut julkisen blogin pitämisen.

   Poista
 2. Olet maailman kaunein tyttlö--mutta kun ne hampaat sojottavat eri suuntiinl Ja valkaistkin niitä voisi.Ant33ksi taas, että häiritsinl JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, etten voi miellyttää sinua kaikin mahdollisin tavoin herra täydellisyys. Olisiko siis aika etsiä joku suorahampaisempi, valkeahymyisempi ja koko lailla parempi silmätikku? En edes viitsi kysyä, koska vastaus on kyllä. Tulet tänne törkeine kommentteinesi ja saastutat koko ilmapiirin perässäsi. Sitten kuittaat koko komeuden sanomalla anteeksi häirinnästä. ANTEEKSI. Luuletko tosiaan sen mitätöivän kaiken tekemäsi? Tahdon tehdä selväksi: mielipiteilläsi ei ole osaa eikä arpaa elämässäni. Minä en aio muuttua. Jos tahdot johonkin vaikuttaa, tee se itse. Pidä päivänvaloakestämättömät mölyt mahassasi tai vaikka oksenna ne omille sivustoillesi, kunhan pysyt mahdollisimman kaukana täältä. Ole niin kiltti. Kiitos.

   Poista
 3. Pistää kyllä ihan totta kiehumaan tuon possumiehen päättömän sairaat kommentit!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläpä muuta viserrä. Kaikella tällä naurettavaksi hän tekee vain itsensä.

   Poista
 4. Possumies ole hyvä ja siirry pois piste.

  Elsa oot ehkä ihanin ikinä<3

  -Emma (oon unohtanu kommentoida tänne, en oo varmaa kevään jälkeen laittanu mitää mun sekavia juttuja!! :DD :( korjaan nyt asian!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Emma! ♥ Sä se olet niin herttainen tapaus! Luen mieluusti hassuja kommenttejasi! :--)

   Poista
 5. Kannattaa vaan suosiolla poistaa porsaan kommentit. Tai jättää ne omaan arvoonsa. Vastaan väittäminen lisää vaan vettä myllyyn. Oot huikee ihminen muista se, etkä ansaitse tuollasta kohtelua! Tai no kukapa ansaitsis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tuesta ja kannustuksesta! :--) Olen itsekin ajatellut tämän jälkeen unohtaa koko ihmisen typerine kommentteineen. Ja olet aivan oikeassa: kukaan, ei yhtään kukaan ansaitse tuollaista!

   Poista
 6. Uskomatonta miten jollain voi olla niin köyhä elämä, että riittää energiaa tuommoseen. Tällä meinaan tuota sikamiestä, en sua tietenkään. :D Just oikeella asenteella menet! Toivottavasti tuo paikka aukeis sulle, ja jos ei, niin tilaisuuksia tulee kyllä vielä. Sä pystyt ehdottomasti saavuttamaan unelmasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, miten säikähdin, kun luin ensimmäisen lauseen kommentistasi. :D Onneksi tarkensit, ihanaa olla samalla puolella asian suhteen! Ja mitä tähän kilpailuun tulee, olen älyttömän kiitollinen kannustuksestasi! Et uskokaan, miten sanoillasi rohkaisit! :--) Tämän unelman haluaisin todellakin saavuttaa! Jos ei nyt, niin sitten myöhemmin.

   Poista