maanantai 1. syyskuuta 2014

Älypmäs

Minulla on mielessäni ihana muisto kesältä. Muisto, joka kieytyy yhteen lauseenparteen. Joka ei ole mitään mullistavaa, suurta tai ihmeellistä. Tuskin kenenkään mielestä edes kovin merkittävää. Minulle siinä kuitenkin on suuri tunnelataus: turvallisuutta, rakkautta ja onnellisuutta samassa paketissa. Syy, miksi tahdon omistaa tälle mietteelle kokonaisen postauksen on se, ettei sille ole yrityksistä huolimatta ollut tilaa missään muualla. Surullista. Kyseinen muisto nimittäin todella ansaitsee oman hetkensä parasvaloissa. Tämä suotakoon nyt: herätä tuoksuun tuoreiden sämpylöiden. Siinä se oli. Eikö olekin hassua?

9 kommenttia :

 1. ooii, onpa nättejä kuvia :3 ja sulla on ihana asu + oot itsekki nätti (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Oli mukava kuulla tuollaista palauttta! :--)

   Poista
 2. Kannattaisi ehkä työntää kamera naamariinkiinni?
  Anteeksi, oli ihan pakko sanoa. JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä ajat takaa? Älä edes kerro. Nyt on minun vuoroni. Tähän asti olen yrittänyt ymmärtää ja antaa olla. Uskoa hyvään. Näin ei ole enää. Sinä väität, ettet halua vaikuttaa hyväksikäyttäjältä tai ahdistelijalta, mutta kuitenkin toimit juuri niin. Kyllä, olen nähnyt kommenttisi, jonka luulit fiksusti poistaneesi. Mikä ihme on saanut mielesi noin vinksahtamaan, että alistut tänne, minun pieneen blogiini kirjoittelemaan piilotörkeyksiäsi. Mikäli itselläsi on paha olo niin pyydän, älä pura sitä minuun. Jos taas haet merkitystä elämääsi, ole kiltti ja etsi sitä muualta. Olen lopen kyllästynyt lukemaan omituisia ja vihjailevia kommenttejasi. Nyt jos luulet niiden satuttavan niin ehei. Naureskelemme kavereiden kanssa sille, mitä teet. Mitä edes saat täältä? Kenties mielihyvää alaikäisten kiusaamisesta? Olet säälittävä. Toivon todella, että viimeistään nyt jätät blogini rauhaan ja poistut, etkä enää palaa.

   Poista
 3. Tämä ei enää kuulu tänne, mutta en ole varma näetkö välttämättä edellisen postauksen kommentteja. Voisitko perustella mielipidettäsi siitä, että avioliitto on miehen ja naisen välinen? Se vain menee yli minun ymmärrykseni, joten olisi mukava kuulla sinun näkökulmasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homopareja vastaan minulla ei mitään ole. Pariutukoot naiset sekä miehet saman tai eri sukupuolen kanssa ja perustakoot rekisteröityjä parisuhteita. Sillä ei niin ole väliä. Avioliitto on kuitenkin asia erikseen. Se on jotain enemmän kuin vain nimet paperilla - ainakin minulle. Se on asetettu miehen ja naisen väliseksi, joten sellaisena minä itse sen näen.

   Kiitokset asiallisesta kommentista.

   Poista
 4. Miksi se on asetettu miehen ja naisen väliseksi? Kuitenkin on paljon avioliittoja, jotka eivät ole kuin pelkkiä nimiä paperilla ja toiset eroavat ja menevät naimisiin kuin liukuhihnalta. Vaikuttaako tasa-arvoinen avioliittolaki miehen ja naisen väliseen avioliittoon? Ei minun tietääkseni. Se vain tarkoittaisi että olisimme lähempänä tasa-arvoa eikä avioliitto olisi enää heteroiden etuoikeus, koska sitä se nyt on. On paljon lesbo- ja homopareja, jotka uskovat jumalaan ja tahtovat kirkossa naimisiin mutta eivät pääse. On myös paljon heteropareja jotka eivät usko jumalaan, mutta pääsevät kirkossa naimisiin. Et koskaan voi tietää, jos joku päivä tapaat elämäsi kumppanin ja hän onkin samaa sukupuolta. Et pääsisi naimisiin. Ei tarvitse kuulua vähemmistöön kannattaakseen sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä täysin tuon kannan. Hyvin sitä paitsi perusteltu! Tämä on kuitenkin vain minun pieni mielipiteeni, jolla on omat vahvat juurensa. Sinulla on selkeästi huomattavasti minua enemmän asiasta tietoa ja sanottavaa. En tahdo vähätellä aiheen tärkeyttä, mutten kuitenkaan näe tarpeelliseksi jatkaa tätä keskustelua. Toivottavasti pääset ajamaan asiaasi eteenpäin.

   Poista
 5. Minusta tuntuu että kieltäydyt katsomasta avarammin asiaa tai tahtomasta tietää enemmän. Kunnioitan kuitenkin sitä, ettet tahdo jatkaa keskustelua, joten lopetan tähän. Jollain tasolla olisin tahtonut enemmän tietoa, jotta olisin voinut ymmärtää paremmin.

  VastaaPoista