tiistai 9. syyskuuta 2014

Syysmieli

Loputkin kesäkuvat tuli viime viikon aikana julkaistua, olo on tyhjentynyt. Vihdoinkin voi siirtyä eteenpäin ja keskittää innostuksen ajatukset uuteen vuodenaikaan. Tätä olen nimittäin salaa jo odottanutkin. Syksy on mielestäni ihana asia. Satoa löytyy ympäriltä yllin kyllin: pihlajanmarjoja ja omenoita, joista jälkimmäisiä oli naapuri laittanut tien varteen jakoon. "Ota omppuja." Eikö olekin herttaista? Pimeä laskeutuu yhä aikaisemmin, mutta se ei haittaa. Vietän nimittäin mielelläni aikaa sisätiloissa. Istuskelen ajatuksissani, viheltelen ja haaveilen. Pikkuhiljaa puhkeava ruska tuo uskomattoman väriloiston maisemaan, tuoksun aamuilmaan kasteen raikastamaan. Hengitän. Kalenterin vähäisestä vapaasta tilasta huolimatta tunnen sisälläni rauhan. Katselen niitylle kohoavaa usvavehoa, jonka takaa nouseva aurinko levittää valon sanomaa. Säteet sinkoilevat siroten läpi sumun. Lumoudun.

//Ruotsin kuuntelu on nyt ohi. Olisin pystynyt parempaan, mutta siitä selvinneenä on hyvä jatkaa matkaa 

14 kommenttia :

 1. Ootpa suloinen ilmestys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Niin sinäkin ihastuttavalla kommentillasi! :--)

   Poista
 2. Oi, tuo toisiksi viimeinen kuva. Ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitokset! :--) Jännittävää! Tässä näkee taas eron. Itse ajattelin sen olevan huonoin näistä ja meinasin jopa jättää matkasta. Näköjään siitä katsojan perspektiivistä voikin olla toisin!

   Poista
 3. Onpas sulla ihana blogi. Eksyin ihan vahingossa toisen blogin kommenttien kautta. Ois kyllä tosi kiva tulla kuvattavaks sulle, mutta en oo hirveen kuvauksellinen 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! Tulin kommentistasi älyttömän onnelliseksi. Hämmennyinkin hieman. Olen nimittäin kirjoittanut jo valmiiksi postauksen, jolla haluaisin kartoittaa mahdollista kiinnostusta auttaa minua juurikin tulemalla kuvattavakseni. Uskomatonta, että nyt jo juuri sinä olet tänne löytänyt ja asian ottanut esille, vaikken ole sitä itse ehtinyt/uskaltanut vielä tehdä.

   Nyt kannustan sinua lähettämään sähköpostia sivupalkissa lukevaan osoitteeseen, koska minä näen kyllä aivan jokaisessa aihetta astua kameran eteen. Ihan jokainen omana itsenään on upea ilmestys, vieläpä erittäin ainutlaatuinen sellainen! Jos vain viitsisit hieman kertoa mahdollisista ajatuksistasi kuvailun suhteen. Vastaan mielelläni ja yhtä innoissani haluan lähteä jalostamaan tätä. Toivottavasti olet mukana! :--)

   Poista
 4. Ihanat lämpimät sävyt näissä kuvissa! Oon ehkä sanonu aikasemminkin, mutta sulla on kyllä niin kauniit suuret silmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso iso ihana kiitos Anissa! :--) Sulla on muuten erikaunis nimi! Aloin nyt vasta asiaa ajattelemaan tosissaan!

   Poista
 5. Passaat hämmentävän hyvin maripaitoinesi pihlajanmarjojen sekaan.

  Pystyn niin samaistumaan tohon syysmieleen. Mullakin niiin se jo kutkuttelee pahasti (tai siis hyvästi!) sydämen päällä. Yritän pitää sen kuitenkin vielä hetken aisoissa. Pakko pistää päälle viimenen yotsemppi. Tai siis ehkä ensimmäinen yotsemppi. Tai siis edes yrittää avata kirjat. Huokaus.

  MUTTA sitten kun on männyttä ja ollutta (vai toisinpäin) elämää se niin ai että. Sitten pääsee syysmieli valloileen. Riemumieli suorastaan. En ehkä malta odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niimpä taidan passata.

   Mulla tää syysmieli on ottanut jo ehkä hieman vaarallisen suuren vallan mun päässäni. Ai mikä koulu, kysyy se. Ehkä jos kuitenkin tässä pikkuisen yrittäis rutistaa vielä (niin siis vihdoinkin edes tehdä jotain kunnolla niiden himskatin kokeiden eeen)..

   Voi riemiriemu kohta se koittaa!

   Poista
 6. Näytät ihan keijukaiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas hämmentävän hauska kommentti! :D Keijukaiselta, empä olisi tullut ajatelleeksi. Kiitos! :--)

   Poista
 7. Vaikka tää on jo vähän vanhempi postaus niin oli pakko kommentoida tätä, koska nää kuvat on ihan sairaan kivoja!! Noi värit ja sun pisamat on ihan täydellisiä :) Ihania postauksia olit tehny myös Piteåsta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Kikka! :--) Kyllä nyt taas tulikin ikävä Piteåån!

   Poista