tiistai 30. syyskuuta 2014

The Team

Perhe on tiimi, se pitää yhtä. Perhe on joukkue, jossa jokaisella on oma korvaamaton paikkansa. Perhe on alku ja tavoite. Se on tuki ja turva. Ystävä ja avunantaja. Taistelutoveri, kuunteleva korva. Aina perheessä ei ole aikaa kohdata toisia silmäpareja ja kodissa kuljetaan oman elämän kiireiden laput silmillä. Yksi köysi kuitenkin löytyy tarpeen niin vaatiessa. Jokainen perheen jäsen tarttuu siihen omilla voimavaroillaan, omana itsenään ja yhdessä päästään eteenpäin. Kuopan pohjalta noustaan ylös joskus jyrkkääkin rinnettä. Köysi kantaa, kädet pitävät kiinni siitä, toisistaan. Perhe on rakkaus, josta en päästä irti koskaan.

12 kommenttia :

 1. Ihania sanoja ja aivan ihana blogi sulla!
  Liityin lukijaks! :-)
  http://vievies.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Karoliina! Mahtavaa kuulla, tervetuloa! :--)

   Poista
 2. kuunteles tuo piisi tyttö, se on hieno.https://www.youtube.com/watch?v=Oqbeo5A6ujE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan muhun iskevä, mutta aika väkevä kuitenkin!

   Poista
 3. Kommentin jättäminen on aina jääny vaan ajatuksen tasolle, joten ehkä mä nyt teen sen oikeasti! Tää sun blogi on nimittäin yks mun lemppareista :) Sen lisäksi, että kuvat ja malli näyttää aina hyvältä, niin myös teksti on joka kerta täyttä asiaa! Ja mainittakoon myös että sulla on ihanan persoonallinen tyyli! Jotenki tää kokonaisuus vaan on niiiin hyvä! Ei muuta, saat olla ylpeä itestäs ko sait minut kommentoimaan elämäni ensimmäisen kerran itelle tuntemattoman ihmisen blogia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen kaikkea olen ihan otettu ja hämilläni sun ihanista sanoista! Tuo on se, mihin olen yrittänyt pyrkiäkin, mutta nyt kun kuulee ihan oikeasti tavoitteeseen päässeensä, tää tunne on sanoinkuvailematon. Ihan mahtavaa! Kiitos Maria niin paljon! Ja tottakai, onnittelut rohkeasta päätöksestä! :--)

   Poista
  2. En tiiä onko ollut laiskuutta vai muuten vaan sellasta suomalaista juroutta olla kommentoimatta, mutta tuntuu kyllä hyvältä jättääki lopulta se kommentti ja mahollisesti piristää jonku päivää! :D Mutta jokatapauksessa, ehottomasti oot päässy tavotteesees. Samaa mallia ku jatkat niin täällä on ainaki yks innokas lukija!

   Poista
  3. Kommentoiminen meinaa itseltäkin aina toisten blogeihin unohtua, minkä takia todellakin ymmärrän ja pystyn jopa samaistumaan tilanteeseesi. Mutta todellakin allekirjoitan tuon hyvän mielen tuottamisen ihan molemmille osapuolille! Loistohomma, eteenpäin siis! Mukavaa syksyä sulle! :--)

   Poista
 4. Siirsin sinut taka-alalle. En tajua. En vain tajua, miksi minun piti vuodattaa monta kertaa, että olet ihana. Kääk. En edes kehtaa käydä katsomassa, mitä olen kirjoittanut. Hävettää. Jos voisit joskus ehkä antaa anteeksi.Olisin kiitollinen. En edelleenkään tykkää sinun uskonnollisuudestasi. Mutta se on asia erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, se on ollutta ja mennyttä. Katuva saa tekonsa anteeksi ja elämässä päästään eteenpäin. Älä toista hölmöyksiä, niin kaikki tällä saralla on hyvin.

   Uskonnollisuudesta on luovu, mutta kuten sanoit, se onkin asia aivan erikseen.

   Poista
 5. Tämä on kyllä ihan valehtelematta parhaimpia blogeja mitä olen koskaan löytänyt, jollei paras! :) Sulla on aivan ihana tapa kirjottaa. <3 katsot asioita pintaa syvemmältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tosi otettu tästä. Ihanaa, että mulla on noin mahtavia lukijoita! Kiitos todella paljon! :--)

   Poista