tiistai 23. syyskuuta 2014

Turvapaikkani

Tapaamisia sovitellaan ja suunnitellaan. Kysellään kuukausia ennen, mikä ajankohta sopisi mahdollisimman monelle. Pähkäillään, stressataan, järjestellään ja siltikään ei saada kaikille käymään. Suunnitelmat paisuvat ja ne koko komeudessaan toteutetaan "sitten joskus". Kuitenkin joku tulee kipeäksi eikä pääse paikalle. Kuullostaako tutulta?

Viikonloppuna siunaantui mahdollisuus tehdä historiaa. Ja niin tapahtui.

Yllättäen syntynyt idea laittaa rattaat pyörimään, tekstiviestit lentämään ja jo heti seuraavana iltana täyttyy talo puheen sorinasta, laulusta ja naurusta. Kaikki koolla, kerrankin. Kynttilän liekki lepattaa ja kuvastaa lämpöä tunnelman. Musiikki kaikuu yli pimenevän illan. Rakkaat ystävät ympärillä, rakkauden ympäröimänä - tässä on hyvä olla. Turvapaikka, josta mikään meitä ei voi erottaa.

// Mitäs pidätte uudesta bannerista?

12 kommenttia :

 1. Uus banneri on yksinkertasesti IHANA! ja niin oli tämä postaus myös ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kirjaimellisesti ihanista sanoista Jenny! ♡

   Poista
 2. VAU, rakastuin tuohon banneriin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi! Mahtava kuulla, iso kiitos! :--)

   Poista
 3. Tuo uus banneri on ihana ja sopii tosi hyvin tähän sun blogiin ja sun postausten tyyliin! :)
  Niin tutun kuulosta tuo mitä kerroit, että tapaamisisa sovitellaan ja suunnitellaan ja ne toteutetaan "sitten joskus".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että. Ihanaa, että meni sitten muutos nappiin! :--)

   Juu, valitettavan tuttua! Ei pitäisi siirtää suunnitelmia hamaan tulevaisuuteen, vaan toteuttaa ne just heti saman tien! Se on parasta. Harmi vaan, et aika usein tuo koulunkäynti ynnä muut velvollisuudet vaittaavat vapaa-aikaa turhan paljon!

   Poista
 4. Heh, tässä jo toinen kommentti samaan postaukseen multa, mutta ilmoitan vaan, että mulla on sulle haaste mun blogissa! :)
  http://rakkauttakameraan.blogspot.fi/2014/09/throw-back.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä kurkkailemassa! :--)

   Poista
 5. upeita kuvia! Tyhmä kysysmys: Miten saat noi kuvat tuolla tavalla? siis ladattua blogiin ja silleen että blogger ei muuta kuvan näköä ja että siihen ei voi klikata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! :--) Mikäli oikein kysymyksesi ymmärsin niin vastaus on tämä: lataan kuvat ihan bloggerin kautta painamalla luonnosnäkymässä yläpalkin valokuvapainiketta. En mitenkään erityisesti. Bloggerissa on automaattiasetuksena automaattinen kuvanmuokkaus, mikä todellakin on musta ihan pyllystä. :D Sen saa kuitenkin pois muistaakseni google+ sovelluksen kautta ja sielä blogon valokuva-asetuksista jotain nappia painamalla. En ihan tarkalleen muista, mutta toivottavasti löydät! Ja tuohon klikkausasiaan en osaa sanoa mitään, koska en ole asiaan eteen mitään muuttanut!

   Poista