tiistai 27. toukokuuta 2014

Boyfriend jeans

Kaikkia ei aina voi miellyttää. Toisinaan on vain tehtävä se, minkä parhaaksi näkee. Toisinaan on ajateltava vain itseään. Aina löytyy nenän nyrpistäjiä ja pään pudistajia, mutta älä välitä. Täydellisen hyväksynnän hakeminen ja ainoastaan toisten mieliksi toimiminen syö ihmistä. Usko siihen, mitä teet. Unohda muut hetkeksi.

Minä en poikaystävähousuillani tänään muita kuin itseäni miellyttänyt. Ainoa, joka suoran mielipiteensä uskalsi sanoa oli pikkusiskoni: "Onks sun pakko käyttää noita? Näyttää ihan kamalilta!" Loppulisäys huipensi kommentin: "Ei millään pahalla."

Sanokaa te, miellyttävätkö minun boyfriend -farkkuni ja tämä villitys muutoinkin. Ei millään pahalla.

8 kommenttia :

 1. Ite en kauheesti välitä boyfriend farkuista mutta sulle ne sopii älyttömän hyvin!:-) on muutenkin hyvä tää blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset sulle! Kiva, jos tykkäät! :----)

   Poista
 2. Ne tuo mun mielestä kivaa vaihtelua muuten niin samanlaiseen farkkutyyliin ;) ja ehdottomasti sopii sulle!

  VastaaPoista
 3. upea banneri! Tulee aina kiusaantunut olo, kun klikkaa itsensä sellaiseen blogiin, jossa niin ulkoasu, postaukset ja kuvatkin miellyttävät ja teksti sujuu. Silloin vain tekee mieli kehua, mutta toisaalta tuntuu tyhmältä ladella vain niitä kohteliaisuuksia. Niin kuitenkin teen taas pitkästä aikaa: aivan upea blogi sulla! p.s. sait uuden lukijan :))

  http://by-mmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan häkeltynyt! Kiitos niin paljon! :---) Vaikka kohteliaisuuksien latelu on jollain tapaa vaikeaa ja kiusallista kuten sanoit, voi se niiden saajalle tuoda niin paljon iloa! Hymyilyttää!

   Poista
 4. Täytyy sanoa, että olen samoilla linjoilla pikkusiskosi kanssa. No ei vaineskaan... Ihan kivoilta ja ennen kaikkea mukavilta nuo näyttävät. Villityksenä tuo on siedettävimmästä päästä.
  JN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ehdin jo hieman häkeltyä! :D Voin kyllä allekirjoittaa noiden housujen mukavuuden! Vaikka itselläkin meni kauan sulatella tätä villitystä, olen nyt aivan hurahtanut. Kiitos mielipiteen jakamisesta! :--)

   Poista