keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Lahti


Tällä hetkellä ulkona näyttää varsin erilaiselle. Vihreä on löytänyt taas paikkansa maisemassa ja aurinko paistaa enemmän kuin moneen kuukauteen. Shortsit ja topit kaivetaan kaapeista, mieli kevenee vaatteiden kanssa samaa tahtia. Mistä on merkki se? Kesäloma kuulkaa! Voi, jaksa en odottaa (enkä varsinkaan lukea kokeisiin ennen sitä)!

Kesä kuluu töissä, mutta totta vie kyllä aion tehdä muutakin. Kenties spontaaneja huviretkiä, rullailua ilta-auringossa, piknik prisman katolla, herkkuruokia herkkuseurassa, mökkeilyä sekä sukulaisia sopivassa suhteessa, ystäviä ja ainakin nuo kaksi ihanaa hölmöä! ♥ Tästä tulee hyvä kesä! Sanokaa minun sanoneen.

P.S. Älkää rakkaat pahastuko kuvista. Me ollaan vain typeriä nuoria, tiedättehän.

3 kommenttia :

 1. Mitä teitte Lah(d)essa? Jos olisin tiennyt, että olette täällä, olisin ehkä tullut kuikuilemaan nurkan taakse. Tuskin olisin uskaltanut tulla tapaamaan. Keskustassa ei näinä päivinä ole paljoa elämää, koska toriparkin rakennustyömaa on ajanut asiakkaat ja muut ihmiset periferiaan. Siellä kaupungintalon suunnallakaan--mistä nuo kuvat--ei juuri kiinnostavia nähtävyyksiä taida olla. Pikku-Vesijärvi sen sijaan on aina mukava paikka vierailla, ainakin jos tykkää istuskella nurmikolla veden ääressä ja katsoa sorsia ja muita lintuja. Ja onhan siinä kivenheiton päässä se ihan isokin Vesijärvi :)
  JN, Lahti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin katsomassa ystäväni koulun musikaalia ja hienohan tuo oli! Lisäksi meille jäi yleistä hengailuaikaa joten päädyttiin juurikin tuonne kaupungintalolle pyörimään. Lahti on kyllä mukava kaupunki! Olisi kiva päästä tutustumaan siihen paremminkin. Lahtituntemukseni nimittäin rajautuu aikalailla linja-autoasema-trio-akselille. Niin ja kyllä saa tapaamaan tulla kuka sitten oletkaan, en minä pure! :----) Kiitos kommentista!

   Poista
  2. Ahaa. Asia selvä :) JN

   Poista