perjantai 16. toukokuuta 2014

Junat ja miehet

Lääkäri toteaa vitsaillen: "Nyt on lupa pussata taas." Hah, pussata ketä? Saatetaan olettaa, että tähän ikään mennessä kaikilla on kokemusta. Jokaisella on joku, jonka kädestä pitää kiinni, antaa suukko poskelle. Junien ja miesten perässä ei pidä juosta, koska aina tulee seuraava. Vaan missä viipyy se ensimmäinenkään? Hyvä kysymys. Ei ainakaan näillä kulmilla. Vaikka mistäs sitä tietää, olen saattanut kohdata hänet jo kaupan kassalla, koulun käytävillä. 

Täällä odottaa syli avoin, sydän vailla puoliskoaan. Kyllä se jossain kulkee, tiedän sen. Aina ei vain jaksaisi odottaa.

10 kommenttia :

 1. Tuo oli luultavasti kaikkien aikojen paras seuranhakuilmoitus... ;)
  JN

  PS. Eksyin vasta muutama päivä sitten tähän blogiin ihan sattumalta ja ihastuin välittömästi herkkiin ja tyylikkäisiin kuviisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, en kyllä sitä todellakaan sellaiseksi ajatellut! "Apua, täällä epätoivoinen. Tule ja ota." Juuei! :D Kiitos kuitenkin ihastuttavasta kommentista sulle! Ja tietysti, tevetuloa! :---)

   Poista
 2. Oot niin sulonen! Löysin tän blogin sattumalta itekki jokunen päivä sitten ja samaistuin sun herkkyyteen. Voin mennä vannomaan että oot huippu tyyppi, kyllä sut kohta joku löytää ja aarteekseen ottaa. :)
  Terveisin yks joka just matkaa junalla oman rakkaan luo toivoen että kaikilla ois sama onni.
  ps. aika hyvä et meen just junalla ja miehen luo,heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kai se munkin aikani jossain vaiheessa koittaa! Kuullostaa nimittäin sun tilanteesi aika hyvältä! Parasta vielä, miten sattuikin osumaan näin sopivasti nämä junat ja miehet! :D Kiitokset sulle ihanasta ja kannustavasta kommentista! Aarteeksi pääsemistä odottaessa!

   Poista
 3. Nyt mun on kyllä ihan pakko kommentoida! Oon seurannut sun blogiasi jo jonkin aikaa, ja jotenkin susta on aina välittynyt ihana kuva ja lämpö kuvien läpi! Ihanaa on, että oot uskossa, se on just se lämpö ja ihanuus! <3 Tuli niin ihana fiilis kun aikoja sitten luin sun mnf-postauksen! Sun blogisi on muutenkin ihan huippu ja ihailen sua tosi paljon bloggaajana! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei riitä sanat tähän vastaamiseen! Oon tosi onnellinen ja otettu sun ihanasta kommentista. Ei noin kannustavia sanoja ole olemassakaan! Kiitos! ♡

   Poista
 4. Välillä vähän samoja mietteitä. Mutta toisaalta tämä tyttö haluais elää kauan vielä villiä ja vapaata nuoruutta, mutta kumpi vain.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samma här. Todellakaan en jaksa alkaa surkuttelemaan asiaa, vaan otan ilon irti. Nyt saa mennä ja tulla miettimättä muita! Olla villi ja vapaa niinkuin sanoit! Vaikka toisinaan olisi kiva käpertyä kainaloon. Molempia sopivassa suhteessa, jos saan esittää tarkennettuja toivomuksia.. :D

   Poista
 5. Jaan jälleen samat ajatukset kanssasi :) välillä iskee epätoivo, mutta vielä on toivoa, että ehkä vielä joskus......

  -Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan ystäväiseni. Meillä ei oo vielä mitään hätää! Elämä edessä, nautitaan nyt tästä elämäntilanteesta. Näin näteillä tytöillä voi kuule tulevaisuudessa iskeä valinnan vaikeus, heh. :D

   Poista