torstai 1. toukokuuta 2014

Pelso

Onko huolestuttavaa, jos lähes jokaiseen instagramkuvaan on päätynyt tägäämään #inthefield? Ehkä. Olenko pahemman luokan lande? Voi olla. Pidänkö siitä? Kyllä.

Landelta olen kotoisin, landella on sydämeni. Täällä viihdyn ja tunnen oloni turvalliseksi. Täällä olen kasvanut, tätä tulen toisessa elämäntilanteessa varmasti kaipaamaan. Pellot siis melkein ovat osa minua. Olen juurtunut niiden kanssa yhteen. Löysin itseni vähän aikaa sitten tilanteesta, jossa yritin vakuuttaa harmaankeltaisena hohtavan peltomaiseman kauneutta. Ei herunut ymmärrystä. Onneksi täällä voin tuputtaa peltokauneutta mielin määrin. Voisin melkeimpä muuttaa blogini nimeksi Elsan pellot. Tai Peltoelsa. Elsa pellolla. Pelso.

9 kommenttia :

 1. Täällä yksi, jolle voi tuputtaa peltokauneutta hehtaarien mitalla! Koko ikäni olen asunut Helsingissä, mutta lapsuuden kesät olen viettänyt maalla "mummilassa", jossa serkun traktorin kyydissä sain körötellä ja naapurissa ammui lehmät. Pelloissa on vaan sitä jotain! Ne inspiroi, kun saa tuijottaa laakeaa maisemaa. Lisää vaan peltokuvia!

  Ps. Blogisi kuvat ovat kauniita ja ajatuksiasi on mielenkiintoista lukea. Hyvä löytö tämä sinun blogisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tuohon kunnon maaseudulla elämiseen olen päässyt kiinni juurikin mummulassa kyläillessä. Sieltä se rakkaus paltomaisemiin ehkä tuleekin. Kiitos kun jaoit tarinasi :----) Ja älä huoli, peltokuvia riittää jatkossakin!

   P.s. Kiitos ja tervetuloa!

   Poista
 2. Repesin pelsolle :D mutta ihana sä ja IHANIA KUVIA!!!!!!! Tuli tosi kesä olo! Semmonen kello on 3 yöllä,on kesäloma ja juoksennellaan pellolla eikä oo kiire mihinkää :) aijai sitä oottaessa!

  -Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, kyllä, myös mä oon sydämestäni täysin landepaukku vaikka tuleekin aina valitettua, että pitääkin asua korvessa...maalla on mukavaa :)

   Poista
  2. Sitä todellakin odotellessa. Jos vain saisin olla enää avaamatta yhtäkään hitsin koulukirjaa... Mut jes, landepaukut kunniaan sillä meillähän on todellakin mukavaa! Kiitokset ummalle ♡

   Poista
 3. Kirjotat niin ihanasti! Sun tekstejä on tosi kiva lukea :) Kirjotatko paljon muuten vapaa-ajalla, muuta ku blogiin? :) Niin ja kuvat on myös aina hienoja! Ite oon kans koko elämäni asunu aivan maaseudulla peltojen ja metsän keskellä. Lehmiä, hevosia, lampaita, possuja, kaneja, kissoja, koiria ynnä muuta, kotona tai naapurissa! Enkä vaihtais mihinkään :-)

  emmanblog1.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei päivänpiriste, kiitos kommentista! :----) Kirjotan bloggeriin aina kun mieleen jotain juolahtaa ja lisäks vain koulujuttuja. Ja mäkin haluaisin joskus asua ihan oikeasti Landella. Isolla L llä ;) Siellä sitä vaan untee olonsa niin kotoisaksi!

   Poista