sunnuntai 3. elokuuta 2014

VIDEO: VASTAUKSET 2/3

Tässä tämä nyt olisi: blogihistoriani ensimmäinen video! Jää nähtäväkisi tuleeko tälle koskaan seuraajaa. Olipahan kuitenkin kokemus ja ainakin osaan nyt todella arvostaa vloggaajien työtä! Huh, mieluummin pysyttelen näissä ihan perinteisissä postauksissa. 



Pahoittelut oudosta laadusta, hiljaisesta puheestani ja jonkinasteisesta lagisuudestani. Näillä kuitenkin mennään!

24 kommenttia :

  1. Huippua kun teit! Pakko sanoa että oot niin söpö tossa videolla :D

    Niin kivaa, oikeasti ihan eri kontaktin (lähemmän) saa bloggaajaan videoitten avulla, jos joskus niitä tekee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi kiitos Milja! Et oikeasti usko, miten jännitin videon vastaanottoa. Ok, en edes kovin paljoa, mutta jonkin verran kuitenkin. Mahtava kuulla positiivista palautetta!

      Poista
    2. Hui, jos joskus itse tekisin videon julkisesti yleisölle, en varmaan tekis koska just vastaanotto jännittäis. Olit rohkea ja oikeinkin hyvä idea oli toi, että teit videon :)

      Poista
    3. Mua lähinnä inhotti antaa oma ääni esille. Tai jotenkin se, että nyt katsojat ja lukijat tunnistaa mut huomattavasti paremmin. Mut mä tiedän, te olette niin ihania, että ette käännä sitä mua vastaan. Oli miten oli, on nyt videon tekeminenkin tullut koettua.

      Poista
  2. Linkkaisitko videon tähän,koska en pääse katsomaan sitä jostain kumman syystä. Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valittetavasti en pääse nyt sitä tekemään, mutta koneen ääreen päästessäni yritän muistaa linkata sen. Pahoittelen, etten ollut tajunnut jo tätä tehdä. Toivottavasti maltat odottaa vielä muutaman päuvän. :--)

      Poista
  3. Ihan sikakiva video! Samalla mielenkiintonen, ku saa tietää paremmin millanen persoona siellä kirjottelee. :)


    http://allbeautifullost.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Se, mikä tuntuu katsojasta mielenkiintoselta, tuntuu videon lähettäjästä hurjalta. Mutta nyt tuli tämä tehtyä ja hyvä, että se saa iloisen vastaanoton. :--)

      Poista
  4. Täältä löytyy maininta blogistasi: http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/2014/08/linkitetyista-blogeista-parhaat.html :)

    VastaaPoista
  5. kiva video! puhuit tosi sujuvasti etkä sellasella "no en mää tiiä"-tyylillä mitä itse vihaan :-D tee ihmeessä lisää videoita, ei uskois että toi oli sun eka video! :)
    mä tein kans juuri kysymyspostauksen, jos kiinnostaa niin käy toki kysymässä ja mäkin vastailen videon muodossa :)
    > http://tuuliyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Olet videolla vieläkin lutusempi kuin kuvissa.
    JN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Lutuinen sanana vain saa hieman kylmät väreet kulkemaan.. Menköön ne kuitenkin toisesta korvasta sisään ja toisesta kauas ulos. En tahdo tietää, mitä ajat takaa.

      Poista
    2. Äh ja pöh, okei, mä luovutan. En jaksa enää kiusata itseäni lähettelemällä kommenttejani tänne, kun kuitenkin niitä sitten jälkeen päin joutuisi selittelemään. Me eletään niin eri maailmoissa, ettei näistä väärinkäsityksistä koskaan tulisi loppua. Mä palaan leikkimään omalle hiekkalaatikolleni ja jätän sinut rauhaan.

      Vaikket tahdokaan tietää, niin lutunen = suloinen. Koiranpentu on lutunen. Suu auki nukkuva vauva on lutunen, jne.Tässä yhteydessä tarkoitin lutusella sitä, ettet ollutkaan niin kylmä ja etäinen, kuin kuvien perusteella olin luullut, vaan mitä ilmeisimmin hauska ja seurallinen lörpöttelijä. Yritin vain viattomasti hieman imarrella sinua, mutta pieleenhän se meni taas kerran.

      Pärjäilehän, ja vielä kerran lykkyä tykö niihin kirjoituksiin...
      T: JN

      Poista
    3. Tahdon vilpittömästi uskoa, ettet tahtonut tällä kuten muillakaan kommenteillasi pahaa. Ja kyllä tiedän, mitä lutunen tarkoittaa, mutta en vain voinut mitään syntyneelle mielikuvalleni. Tahdon vain suojella itseäni olemalla ennemmin hieman tyly kuin avaamalla koko kirjan saman tien. Tarkoitukseni ei ole pahoittaa kenenkään mieltä, ja olen pahoillani jos se tapahtui.

      P.S. Nyt kun hieman tarkensit sitä, mitä olit ajanut takaa, olen kieltämättä hieman imarreltu. Tämän selityksen kun olisin saanut saman tien, en olisi noussut vastarintaan. Onnistuit siis. Et ehkä heti, mutta eipä se elämässä muutenkaan aina mene niin.

      Poista
    4. P.P.S. Vaikutanko tosiaan kylmältä persoonalta?

      Poista
    5. Mun mielestä, et ainakaa vaikuta ollenkaan kylmältä persoonalta :) terv, eri anonyymi kuin ylempi

      Poista
    6. Voi kiitos sinä ihana! Oikein säikähdin aiempaa kommenttia. En nimittäin mielestäni ole kylmä persoona ja olisi hassua, että täällä siltä vaikuttaisin! :--)

      Poista
    7. Kuule JN, jopa mä olen laittanut merkille sun kommenttisi täällä blogin puolella ja sanonpa vain, että ehkä parempi kun hiljenet...

      Poista
    8. Olen aivan äärettömän kiitollinen teille ihanat anonyymit, jotka tuette mua! Uskomatonta, että teidän kaltaisia oikeasti on olemassa! ♥

      Poista
  7. Sää oot niin ihana etten kestä!!!

    Löysin sun blogin ja V A U ! Oot hurmaava. Sulla on mielettömän kauniita ajatuksia ja taito pukea ne sanoiksi. Tuun onnelliseksi sun teksteistä. Ihanaa että oot siellä. <3

    Tähän hyvänmielen-blogiin palaan vielä monta monta kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, miten hyvälle mielelle tulee, kun voi jakaa sitä muille ja vielä kuulla, että se toimii! Mahtava siis kuulla noin positiivista palautetta, kiitos paljon! Ihana, että säkin olet siellä!

      Poista
  8. PIDIN! :D Jos mahollista ja kiinnostusta ni tämä ruudun tällä puolen kattois mielellää välillä useemminki videoita :) Ei paljon näkyny et jännitit :) ehkä vähä, mut ei paljoo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos! :--) Voin kertoa, että aloittaminen oli jännittävintä ja se varmasti huokuu videon läpi aika selkeästi. Nähtäväksi jää, miten tämä minun "vloggaaja-urani" lähtee käyntiin vai tyssääkö ennenkuin pääsee alkuunkaan.

      Poista